Opmerkingen van het Witte Huis over de Indiase democratie 'strakke klap' op Rahul Gandhi: BJP

0
36

De BJP haalde dinsdag uit naar Rahul Gandhi en noemde het “ironisch” dat terwijl hij “schaamteloos” blijft de democratie van India bekritiseren tijdens zijn bezoek aan de VS, zegt het Witte Huis dat India een levendige democratie is.

Het is een harde klap op de “yuvraj” van het congres, zei de nationale woordvoerder van de BJP, Syed Zafar Islam.

Het Witte Huis zei maandag dat India een levendige democratie en iedereen die toevallig naar New Delhi gaat, kan dat met eigen ogen zien, aangezien het de zorgen over de gezondheid van de democratie in India heeft weggenomen.

Premier Narendra Modi zal in staat zijn bezoek aan de VS later deze maand.

Is het niet ironisch dat terwijl Rahul Gandhi tijdens zijn bezoek aan de VS schaamteloos onze democratie blijft bekritiseren, het Witte Huis zegt dat India een levendige democratie is? Wat een harde klap voor Yuvraj van het congres. Onder premier Shri Narendra Modi is onze democratie veilig,” Islam zei.

Hij reageerde op de opmerkingen van John Kirby, coördinator voor strategische communicatie bij de Nationale Veiligheidsraad in het Witte Huis, op een persconferentie in Washington.

Lees ook

Odisha treintragedie: Video legt laatste momenten vast voor Coromandel Expr…< figure class="non_premium_icon">

Jaishankar hekelt Canada vanwege 'viering' ' van Indira Gandhi's moordenaar…

Zomato verwijdert 'Kachra' campagnevideo na terugslag op sociale media

Cyclone Biparjoy Live Updates: IMD verklaart het begin van de moesson in Kerala, dela…

“India is een levendige democratie. Iedereen die toevallig naar New Delhi gaat, kan dat met eigen ogen zien. En ik zou zeker verwachten dat de kracht en gezondheid van democratische instellingen deel zullen uitmaken van de discussie,” zei Kirby.