Krijg deze vroege Vaderdag Tech Deals voordat ze weg zijn

0
39

Het is bijna tijd om die vaderfiguur in je leven te eren met de nieuwste papavriendelijke technologie. Om je te helpen bij het uitkiezen van de gadgets en snufjes waar je lieve vader dol op zal zijn, hebben we enkele van onze favoriete technologiedeals voor Vaderdag uitgelicht. Geef je pop deze zomer een draagbare manier om af te koelen cadeau, het gereedschap om een ​​vreugdevuur in de achtertuin te maken en meer voor een echt speciale Vaderdag.

Geek Squad-gecertificeerde gerenoveerde Samsung Galaxy Buds2 echte draadloze oordopjes voor $ 57,99 ($ ​​92 korting)

Samsung

Of hij nu constant aan het telefoneren is of graag in zijn favoriete deuntjes wil ontsnappen, dit paar Geek Squad Certified Refurbished Samsung Galaxy Buds2 True Wireless Earbuds geeft papa een manier om beide te verbeteren. Geek Squad plaatst zijn keurmerk op de gerenoveerde oordopjes, waardoor je er gerust op kunt zijn dat ze werken alsof ze gloednieuw zijn. Deze draadloze oordopjes leveren een hoogwaardig, kristalhelder geluid via een stabiele Bluetooth 5.2-verbinding. Actieve ruisonderdrukking overstemt de wereld terwijl de Ambient Sound-modus versterkt wat de drager wil horen. Ontworpen 10% kleiner dan hun voorganger, zal de Buds2 een comfortabele pasvorm hebben voor de meeste oren en zou op zijn plaats moeten blijven, of papa nu in de tuin aan het maaien is of aan het loungen is en naar zijn favoriete podcast luistert. Uitgerust met een oplaadbare batterij en een meegeleverde oplaadhouder, biedt de Buds2 tot 7,5 uur muziek en conferentiegesprekken. De Geek Squad Certified Refurbished Buds2-oordopjes zijn te koop tot en met 18 juni.

Samsung Galaxy Buds2

Abode Cordless Cooling Fan voor $ 89 ($ 36 korting)

Abode

Terwijl het buiten warm wordt, kan papa koel blijven met zijn eigen Abode draadloze koelventilator. Hoewel het belangrijkste kenmerk de fluisterstille koeling is, biedt de Abode-ventilator een batterijduur van negen uur en een 180 graden instelbaar bereik. Waar papa ook is, de nauwkeurig ontworpen messen sturen een verkoelend briesje zijn kant op. Zelfs als hij de ventilator niet nodig heeft om op hem te blazen, is het een veelzijdig draagbaar apparaat voor twee doeleinden dat ook dienst kan doen als een zacht sfeerlicht. De omgevingsgloed is warm en rustgevend, waardoor het een geweldig nachtlampje is om aan het einde van de dag tot rust te komen. Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te vervoeren, papa zal deze zomer zeker zijn nieuwe Abode Cordless Cooling Fan aan het werk zetten.

Abode Cordless Cooling Fan

Solo Stove Backyard Bundel vanaf $ 314,99

Solokachel

Vindt papa het heerlijk om met een stoel in de achtertuin te gaan zitten en naar de sterren te staren? Dan vindt hij het misschien heerlijk om een ​​Solo Stove's Backyard Bundle te hebben, een kit die alles biedt wat nodig is voor een draagbare rookloze vuurplaats. De Backyard Bundle is verkrijgbaar in meerdere maten, van de kleine Ranger Backyard Bundle 2.0 tot de extra grote Yukon Backyard Bundle 2.0. Elke bundel wordt geleverd met een roestvrijstalen pit, een verwijderbare bodemplaat en aslade, een beschermingsschild tegen brandwonden, een deksel, een weerbestendige hoes en een handige draagtas. Of papa nu graag gaat kamperen of zich vaak in de achtertuin vermaakt, de Backyard Bundle voegt een veilige en efficiënte manier toe om van een vuurtje te genieten, wat hotdogs te braden of wat s’mores te koken. Alle versies van de Solo Stove Backyard Bundle zijn te koop tot 12 juni.

Solo Stove Backyard Bundle

Meer Vaderdagdeals

Meater

Op zoek naar nog meer vaderdagaanbiedingen? We hebben u gedekt met deze extra verkopen die we op internet hebben gevonden.

 • Big Blanket | 20% Site Wide + tot $ 40 korting op papa's favorieten
 • MEATER draadloze slimme vleesthermometer | $ 55,96 ($ 13,99 korting)
 • AeroGarden Harvest XL | $ 99,95 ($ 150 korting)
 • TOLOCO Massagepistool | $ 49,99 ($ ​​50 korting)
 • UGRACE vintage laptoprugzak met USB-oplaadpoort | $ 32,99 ($11 korting)

 

LEES VOLGENDE

 • › Google Drive beëindigt ondersteuning voor oudere Windows-pc's
 • › Android 14 bereikt “platformstabiliteit” Met Beta 3 Release
 • › Windows 11 probeert RGB-apparaatinstellingen te verenigen
 • › De prijs van de Apple Vision Pro is niet zo gek als het lijkt
 • › De ChatGPT-app voor iPhone heeft zojuist een upgrade gekregen
 • › Werkt macOS 14 Sonoma op mijn MacBook of desktop-Mac?