Delhi Confidential: Priyanka start volgende week de Madhya Pradesh-campagne en maakt een interessante keuze

0
51

Met Rahul Gandhi in het buitenland zal Priyanka Gandhi Vadra, algemeen secretaris van het Congres, op 12 juni de campagne van de partij in Madhya Pradesh starten. Maar de keuze van de locatie is interessant: ze zal een bijeenkomst toespreken in Jabalpur, het hart van de regio Mahakoshal. De regering van Shivraj Singh Chouhan heeft niet veel ministers uit de regio, zegt een korhoenders van haar inwoners. Chouhan moest zelfs veel MLA's loyaal maken aan de ministers van Jyotiraditya Scindia, en geen van hen behoort tot de regio. De regio werd ook weggelaten uit Rahul Gandhi's Bharat Jodo Yatra, die door de regio's Malwa en Centraal-India liep.

Werk goed gedaan

Terwijl de schijnwerpers verschuiven na de inhuldiging van het nieuwe parlementsgebouw op 28 mei, herinnert Rijkswaterstaat mensen aan haar rol in het project. Het personeel en de bezoekers van het kantoor van het ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Zaken in Nirman Bhawan, dat wordt onderhouden door CPWD, worden bij de ingang begroet met een bord met een afbeelding van het nieuwe parlement, met de woorden: “Trots moment voor CPWD-broederschap om voltooi opnieuw de mijlpaal van de natie in een recordtijd; gefeliciteerd allemaal.”

Lees ook

Delhi Confidential: toplezing van de luchtmacht terug na drie jaar onderbreking

Delhi Confidential: een ongebruikelijk gezicht als Piyush Goyal de nationale…

Delhi vertrouwelijk: leeftijdsbalk

Delhi Confidential: Senior BJP-leider Shahnawaz Hussain heeft een klacht…

Een stad vieren

De documentaire over Vadnagar — 'Ananth Anaadih Vadnagar' — ging woensdag in première op Discovery Channel , Unie Cultuur & Minister van Toerisme G Kishan Reddy was aanwezig in de stad, waar premier Narendra Modi opgroeide. De documentaire focust op de 2500-jarige geschiedenis van de stad, die vorig jaar werd toegevoegd aan de voorlopige lijst van UNESCO Werelderfgoed. Tijdens zijn bezoek bezocht Reddy ook het treinstation van Vadnagar en dronk hij thee met spoorwegambtenaren. Als kind hielp Modi zijn vader met het verkopen van thee aan forensen op het station. Het station werd rond 1880 geopend en is gemoderniseerd.

© The Indian Express (P) Ltd