Home Svenska Air India flyg avgår till San Francisco efter att ha nödlandat i Ryssland | 10 poäng

Air India flyg avgår till San Francisco efter att ha nödlandat i Ryssland | 10 poäng

0

Air India-flyget från Delhi till San Francisco, som nödlandade i Rysslands Magadan på grund av ett motorfel, lyfte till sin destination med alla 232 passagerare som var ombord, rapporterade nyhetsbyrån PTI.

På torsdagen sa en hög tjänsteman på Air India att Flight AI173D från Magadan nu är luftburen för San Francisco (SFO) och transporterar alla passagerare och besättning. Flyget avgick GDX klockan 1027 timmar den 8 juni (lokal tid) och förväntas anlända till SFO klockan 0015 timmar den 8 juni 2 (lokal tid), rapporterade PTI.

 1. 01

  Flygplan går genom obligatoriska kontroller

  Air India sa att flygplanet genomgick de obligatoriska kontrollerna, och tillade att passagerarna får allt stöd på marken.

 2. 02

  Passagerare, besättningsmedlemmar får boende

  Det privata flygbolaget sa att det kommer att använda ett alternativt flygplan på onsdag för att flyga sina passagerare från Rysslands flygplats Magadan. Alla passagerare och besättning är inkvarterade på lokala hotell i Magadan.

 3. 03

  Air India säger att reservplanet snart landar

  I sitt senaste uttalande sa Air India att ett färjeflyg är planerat att trafikera från Mumbai klockan 13:00, vilket skulle ta passagerare och besättning till San Franciso. “Färjeflyget skulle bära mat och andra nödvändigheter för våra passagerare”, stod det.

 4. 04

  USA säger att 'övervaka situationen noga' 039;

  Strax efter händelsen sa USA att de noggrant övervakar situationen. I ett tal till reportrar sa utrikesdepartementets biträdande talesperson Vedant Patel: “Vi är medvetna om ett flyg på väg till USA som var tvungen att nödlanda i Ryssland och fortsätter att övervaka den situationen noggrant. Jag kan inte bekräfta hur många USA medborgare var ombord på flyget vid denna tidpunkt”.

  Läs även

  Odisha tågtragedi: Video fångar de sista ögonblicken innan Coromandel Expr…

  Jaishankar kritiserar Kanada över “firandet” av Indira Gandhis lönnmord. .

  IMD förklarar monsunens ankomst, men förblir svag i minst en vecka

  Cyklon Biparjoy Live Updates: IMD deklarerar monsunstart i Kerala, dela…

 5. 05

  'Förhindrad från att lämna vandrarhemmet,' säger passagerare

  Associated Press rapporterade kontot om en passagerare som var strandsatt i Madagan. Girvaan Kaahma, 16, reste på flyget med sin farbror och bror. Han sa att de är förhindrade att lämna vandrarhemmet där de bor i Magadan och att de inte kan använda sina kreditkort för att köpa föremål från varuautomaten på grund av sanktioner mot Rysslands krig mot Ukraina, rapporterade AP.