Air India-flyet går til San Francisco etter nødlanding i Russland | 10 poeng

0
26

Air India-flyvningen fra Delhi til San Francisco, som nødlandet i Russlands Magadan på grunn av en motorfeil, tok av til bestemmelsesstedet med alle de 232 passasjerene som var om bord, rapporterte nyhetsbyrået PTI.

Torsdag sa en høytstående tjenestemann i Air India at Flight AI173D fra Magadan nå er i luften for San Francisco (SFO), og frakter alle passasjerer og mannskap. Flyet gikk av GDX kl. 1027 timer 8. juni (lokal tid) og forventes å ankomme SFO kl. 0015 timer 8. 2. juni (lokal tid), rapporterte PTI.

 1. 01

  Fly går gjennom obligatoriske kontroller

  Air India sa at flyet gjennomgikk de obligatoriske kontrollene, og la til at passasjerene får all støtte på bakken.

 2. 02

  Passasjerer, besetningsmedlemmer får overnatting.

  Det private flyselskapet sa at det vil operere et alternativt fly på onsdag for å fly sine passasjerer fra Russlands Magadan-flyplass. Alle passasjerene og mannskapet er innkvartert på lokale hoteller i Magadan.

 3. 03

  Air India sier at reservefly snart skal lande

  I sin siste uttalelse sa Air India at en fergeflyvning er planlagt å operere fra Mumbai klokken 13:00, som vil ta passasjerer og mannskap til San Franciso. «Fergeflyet ville frakte mat og annet nødvendig utstyr til passasjerene våre,» står det.

 4. 04

  USA sier 'overvåke situasjonen nøye' 039;

  Rett etter hendelsen sa USA at de overvåker situasjonen nøye. Vedant Patel, nestleder for utenriksdepartementet, sa til journalister: “Vi er klar over en amerikansk flyreise som måtte nødlande i Russland og fortsetter å overvåke situasjonen nøye. Jeg kan ikke bekrefte hvor mange amerikanske borgere var ombord på flyet på dette tidspunktet.

  Les også

  Odisha-togtragedie: Video fanger siste øyeblikk før Coromandel Expr…

  Jaishankar kritiserer Canada over “feiringen” av Indira Gandhis attentat. .

  IMD erklærer monsunankomst, men forblir svak i minst en uke

  Syklon Biparjoy Live Updates: IMD erklærer at monsunen begynner i Kerala, dela…

 5. 05

  'Uforbudt fra å forlate vandrerhjemmet,' sier passasjer

  Associated Press rapporterte beretningen om en passasjer som var strandet i Madagan. Girvaan Kaahma, 16, reiste på flyet sammen med onkelen og broren. Han sa at de er utestengt fra å forlate vandrerhjemmet der de bor i Magadan, og at de ikke kan bruke kredittkortene sine til å kjøpe varer fra salgsautomaten på grunn av sanksjoner over Russlands krig mot Ukraina, rapporterte AP.