10 sista-minuten fars dag-presenter som faktiskt kommer i tid

0
31
AIZOAM/Viper by GLD Products/Amazon Basics

Fars dag är precis runt hörnet. Om du inte har köpt en present ännu, få inte panik. Det finns massor av presenter som kommer fram i tid om du är Amazon Prime-medlem. Registrera dig för Prime om du inte redan har det, hitta din favoritpresent på den här listan och gör dig redo att fira fadersgestalterna i ditt liv.

Darttavla

Viper by GLD-produkter

Om din pappa inte redan har en darttavla, kommer han att uppskatta den här interaktiva aktiviteten som gör att han kan koppla av, ha kul och knyta an till familj och vänner. Den här från Viper by GLD Products är gjord av tuffa sisalfibrer som läker över tiden, så den är alltid redo för mer action med pilar i stålspets.

Den är importerad och designad med en cool cirkulär spindeltråd och inga häftklamrar i bullseye, så det finns färre irriterande studsar och avböjningar. Dessutom är det samma storlek som de proffsen använder, så han kommer att vara redo att tävla en dag (eller bara dagdrömma om det).

Viper by GLD Products

Perfekt för garaget eller spelrummet.

Amazon

38,96 USD < br/>49,99 USD Spara 22 %

Grillkorg

AIZOAM

För pappor som älskar att grilla, skaffa dem denna praktiska grillkorg. Det här verktyget gör det möjligt för pappor att enkelt laga en mängd olika läckra maträtter på grillen samtidigt som allt håller sig snyggt och förhindrar att mindre föremål faller genom gallren. Laga allt från fisk till grönsaker utan att göra oreda.

AIZOAM Grillkorg Rostfri BBQ Grillning Korg

Grilla grönsaker, fisk och kött utan att det faller genom gallren.

Amazon

25,99 USD
29,99 USD Spara 13 %

Outdoor Mister

HEMANMÄRKNING

Om din fadersfigur alltid klagar på hur varmt det är, skaffa honom den här utomhusmistern till hans bakgård. Denna bärbara enhet sprejar en fin vattendimma, kyler omedelbart ner det omgivande området och ger lindring från de svällande temperaturerna. Oavsett om han slappar vid poolen, är värd för en grillfest på bakgården eller njuter av en picknick i parken, kommer en uteservering att hålla honom bekvämt sval.

HOMENOTE Dimning kylsystem

Håll din trädgård sval.

Amazon

16,99 USD
24,99 USD Spara 32 %

Merinoullstrumpor

Jävligt tufft

Ett par ullstrumpor kan verka som en udda farsdagspresent, men hör av dig. Först och främst är dessa strumpor av merinoull, vilket innebär att de erbjuder exceptionell komfort, temperaturreglering, fukttransporterande egenskaper och hållbarhet. För det andra är dessa inte endast för vinterbruk. Även om de är fantastiska häftklamrar för alla vintergarderober, fungerar de också utmärkt för vandrings- och campingturer på sommaren för att skydda fötterna på kyliga morgnar.

Darn Tough Hike-Trek Merino Wool Micro Crew Cushion Sock (par) – L Olive

Alla borde äga ett par.

Amazon

24,95 USD
 

Kan Jam Disc Toss Game

Kan Jam

För pappa som gillar att vara ute med familjen, beställ detta Kan Jam Disc Toss-spel. Kan Jam liknar cornhole, tvättmaskin och hästskor är ett roligt och konkurrenskraftigt lagspel som garanterar timmar av underhållning. Med Light Up Set för nattspel behöver spänningen aldrig ta slut, eftersom LED Flying Disc och Multi-Color Light-Up mål lyser upp spelet även i mörkret.

RELATERATDe bästa badmintonseten för bakgårdsspel

Reglerna är enkla: turas om att kasta och avleda den flygande skivan mot målet för att få poäng, med 21 poäng som leder till seger eller möjligheten till en omedelbar vinst genom att placera skivan som ett proffs. Att ställa in det här spelet är enkelt, så att du kan börja spela inom några sekunder, och dess lätta och enkla montering gör det perfekt för alla platser, vare sig det är bakgården, stranden, parken eller bakluckan.

Kan Jam Illuminate Disc Toss Game

Perfekt för sommarkvällar.

Amazon

49,97 USD
59,99 USD Spara 17%< /p>

Fågelbad

VIVOHOME

För pappor eller farfar som älskar sin trädgård, skaffa dem ett prisvärt fågelbad för att locka vackra fåglar under dagen. Den här tar minimalt med utrymme och kan placeras i stort sett var som helst.

Den är gjord av superstarkt PP-material som är belagt med harts, så den klarar alla typer av väder som regn, intensivt solljus och även de kyliga temperaturerna utan problem. Dessutom kommer den inte att spricka, buckla eller gå sönder, så dina fjäderklädda vänner kan fortsätta plaska runt.

Fågelbad utomhus i trädgården

Ett vackert och prisvärt fågelbad.

Amazon

45,99 USD
$49,99 Spara 8%

Liggande loungestol

Amazon Basics

Det finns bra utestolar, och så finns det riktigt bra utestolar. Denna vilstol är en riktigt bra utomhusstol. Låt pappa uppleva en stressfri och viktlös känsla när du varvar ner och njuter av optimal avkoppling. Tillverkad med en pulverlackerad stålram erbjuder den här stolen både styrka och lätt bärbarhet, vilket gör den enkel att transportera och ställa upp vart han vill.

Amazon Basics Outdoor Textilene Justerbar Zero Gravity Folding Reclining Lounge Chair

Den bästa solstolen han någonsin kommer att använda.

Amazon

56,69 USD
59,99 USD Spara 6 %

Battery Organizer

Produkt Trend

Det här kanske inte ser ut som den roligaste presenten, men för en pappa som gillar att vara organiserad kan den här batteriarrangören vara det bästa han får på hela året. Med plats för upp till 100 batterier av alla typer och storlekar, inklusive ett fack för knappcellsbatterier, behöver han aldrig oroa sig för att de ska rulla runt igen.

Dessutom hjälper den medföljande batteritestaren du testar omedelbart varje batteris laddning. Med det ergonomiska handtaget och det väggmonterade alternativet är det lätt att transportera eller förvara alla batterier i ditt hem.

Battery Pro Organizer och Tester

Perfekt för att organisera alla dessa batterier i din skräplåda.

Amazon

21,99 USD
23,99 USD Spara 8 %

Digital fotoram

Skyzoo

Om du bor långt bort kommer din pappa, farfar eller farbror att uppskatta denna digitala fotoram som ett sätt att hålla kontakten. Du kan överföra bilder direkt till ramen på några sekunder med appen, vilket gör den perfekt för en inte så tekniskt kunnig person som kan ha problem med att se bilder på sociala medier.

WiFi 10.1'' digital bildram

Håll honom uppdaterad med foton.

Amazon

49,99 USD
79,99 USD Spara 38 %< /p>

Te Mate

Tegel

För killen som alltid tappar bort sina nycklar och plånbok, Tile Mate kommer att vara en livräddare. Denna lilla, Bluetooth-aktiverade enhet fästs på hans nycklar, plånbok eller andra värdesaker och kan spåras med hjälp av Tile-appen på hans telefon. Tile Mate har också tusentals höga betyg på Amazon, med kunder som lovordar dess noggrannhet och användarvänlighet.

Tile Mate

Tiles mest välkända produkt är en solid, prisvärd Bluetooth-spårare som stöder alla smartphones.

Amazon

23,00 USD
24,99 USD Spara 8 %

Bästa köp

24,99 USD
 

Mål

24,99 USD
 

Det finns fortfarande tid för Amazon Prime-medlemmar att beställa fantastiska presenter i tid till Fars dag. Det här är våra favoritval som kommer att komma dit med tiden.