Tarwe-upma, tomatenrijst, pongal-sambar en nog veel meer: ​​het eten dat wordt geserveerd in de gevangenissen van Tamil Nadu verandert

0
48

Op advies van een commissie van deskundigen heeft het voedsel dat aan gevangenen in Tamil Nadu wordt geserveerd een verandering ondergaan en heeft het Department of Prisons and Correctional Services maandag een aangepast dieet gelanceerd.

In april heeft minister van Rechtbanken, Rechtbanken en Gevangenissen S Regupathy heeft aangekondigd dat de regering een commissie heeft samengesteld bestaande uit adjunct-secretarissen van overheidsfunctionarissen, ambtenaren van de binnenlandse en financiële afdeling, gevangenisfunctionarissen en voedingsdeskundigen van het Rajiv Gandhi General Hospital om de verandering van de schaal en het patroon van de dieet gegeven aan gevangenen.

LEES OOK | 'Stressbreker': gevangenen in Tamil Nadu mogen videobellen met vrienden, verwanten.

Er werd gezegd dat de commissie de veranderingen heeft overwogen door ze te vergelijken met het bestaande dieet en met andere staatsgevangenissen en haar aanbevelingen heeft ingediend.

De nieuwe toevoegingen zouden een extra uitgave van Rs 26 crore per jaar voor de overheid met zich meebrengen.

Minister Regupathy lanceerde de regeling als onderdeel van de honderdste verjaardag van voormalig Tamil Nadu Chief Minister M Karunanidhi.

Als onderdeel van het nieuwe menu krijgen gevangenen nu items als tarwe-upma, pongal-sambar, ragi-upma, tomatenrijst, chapati, pudina-rijst, ei, citroenrijst en idli-sambar als ontbijt over rijstpap of pap.

p>

Rijst, rasam, groentecurry, kwark, kesari, ghee en bananen zullen worden geserveerd aan zowel A-klasse gevangenen als B-klasse gevangenen voor de lunch. Kip wordt drie keer (zondag, dinsdag en donderdag) geserveerd aan gevangenen van klasse A en twee keer (zondag, woensdag) aan veroordeelde gevangenen van klasse B.

Lees ook

Luitenant kolonel schenkt sperma aan vrouwelijke klerk met wie hij een affaire had…

AAP's Raghav Chadha verliest bungalow hij kwam boven zijn cijfer, neemt RS Secre…

Man doodt inwonende partner, hakt lichaam in meer dan 20 stukken in Mumbai's Mir…

Better Sonali bellen: haar reis van het verdienen van Rs 7.000 per maand om te worden…

's Avonds krijgen de gevangenen thee en allerlei soorten zonnedaal. Voor het diner worden rijst, sambar, chapati, groentecurry en channacurry geserveerd.