Samsung zou in juli nieuwe opvouwbare telefoons kunnen onthullen

0
51
Samsung

Samsung mag dan internationale faam hebben, de wortels van het bedrijf en het hoofdkantoor liggen in Zuid-Korea. Nu maakt het bedrijf de cirkel rond en zal het zijn Unpacked-evenement voor de allereerste keer in zijn huis, Seoul, organiseren om nieuwe producten aan te kondigen.

Samsung bevestigde dat het volgende Unpacked-evenement, dat zal worden gehouden in vindt eind juli plaats in Seoul, Zuid-Korea, meer bepaald in de wijk Samseong-dong in het Gangnam-district. Het evenement werd gewoonlijk gehouden in New York City en Barcelona, ​​maar Samsung kiest voor een plek dicht bij huis voor deze specifieke keynote.

Wat betreft wat we mogen verwachten dat Samsung hier aankondigt, we&8217; We weten het niet zeker, maar we zullen zeker nieuwe toevoegingen aan de Galaxy Z-reeks opvouwbare apparaten zien. Geruchten over de Galaxy Z Fold 5 en de Galaxy Z Flip 5 doen al een tijdje de ronde, en dit zal hoogstwaarschijnlijk het evenement zijn waar Samsung beide zal introduceren, aangezien die doorgaans in de tweede helft van het jaar worden vernieuwd, in tegenstelling tot de Galaxy S-serie. Bovendien heeft Samsung veel nieuwe concurrentie op het gebied van opvouwbare ruimte, zoals de Google Pixel Fold, dus het voelt misschien verplicht om de achterstand in te halen.

We zullen waarschijnlijk meer weten over dit evenement als we kom dicht bij de datum — op dit moment hebben we niet eens een specifieke datum.

LEES VOLGENDE

  • › Bespaar flink op onze favoriete draadloze muizen, laptopkoelpads en meer
  • › Werken iOS 17 en iPadOS op mijn iPhone of iPad?
  • › Hoe VPN-codering werkt
  • › Minecraft is nu beschikbaar voor uw Chromebook
  • › Bereid u voor op meer wijzigingen in de bestandsverkenner in Windows 11
  • › Uw iPad werkt binnenkort met USB-webcams en -camera's