Samsung kan avslöja nya hopfällbara telefoner i juli

0
41
Samsung

Samsung kan ha internationell berömmelse, men företagets rötter och huvudkontor finns i Sydkorea. Nu börjar företaget fullborda och kommer att vara värd för sitt Unpacked-evenemang i sitt hem, Seoul, för allra första gången för att tillkännage nya produkter.

Samsung bekräftade att nästa Unpacked-evenemang kommer att hållas i slutet av juli kommer att hållas i Seoul, Sydkorea, närmare bestämt i stadsdelen Samseong-dong i Gangnam-distriktet. Evenemanget hade ofta hållits i New York City och Barcelona, ​​men Samsung väljer en plats nära hemmet för denna specifika keynote.

När det gäller vad vi kan förvänta oss att Samsung kommer att tillkännage här, vi’ är inte säker, men vi kommer med all säkerhet att se nya inlägg i Galaxy Z-sortimentet av hopfällbara. Rykten om Galaxy Z Fold 5 och Galaxy Z Flip 5 har svävat runt under en tid, och detta kommer troligen att bli evenemanget där Samsung kommer att introducera båda, eftersom de vanligtvis uppdateras under andra halvan av året, till skillnad från Galaxy S-serien. Dessutom har Samsung en hel del ny konkurrens i det hopfällbara utrymmet, som Google Pixel Fold, så det kan kännas skyldigt att komma ikapp.

Vi kommer sannolikt att veta mer om det här evenemanget när vi komma nära datumet — just nu har vi inte ens ett specifikt datum.

LÄS NÄSTA

  • › Spara stort på våra trådlösa favoritmöss, kylkuddar för bärbara datorer och mer
  • › Kommer iOS 17 och iPadOS att köras på min iPhone eller iPad?
  • › Hur VPN-kryptering fungerar
  • › Minecraft är nu tillgängligt för din Chromebook
  • › Gör dig redo för fler filutforskarändringar i Windows 11
  • › Din iPad kommer snart att fungera med USB-webbkameror och kameror