Posters van Aurangzeb in Ahmednagar: Reactie op BJP's vastberaden standpunt: Chandrakant Patil

0
40

Voormalig Maharashtra BJP-voorzitter Chandrakant Patil zei dinsdag dat het recente incident van mannen met posters van Mughal-keizer Aurangzeb tijdens een processie in Ahmednagar zondag een “reactie” naar het “resolute standpunt” over verschillende kwesties.

Patil, die in Vadodara was om deel te nemen aan de viering van negen jaar NDA-regering, beweerde dat “dergelijke reacties niet zouden worden getolereerd”.

>

In een gesprek met mediamensen zei Patil: “Als we resoluut blijven bij onze beslissingen, zullen er reacties komen& #8230; Dit (Ahmednagar) incident was ook een reactie… Onze (Maharashtra) plaatsvervangend CM (Devendra Fadnavis), die ook de minister van Binnenlandse Zaken is, heeft een strenge waarschuwing afgegeven.”

Lees ook

Mira Road-moord: politie vindt drie emmers met gehakte lichaamsdelen van…

< img src="https://images.indianexpress.com/2023/06/Indian-Express-logo-13.jpg?resize=450,250" />

Luitenant-kolonel schenkt sperma aan vrouwelijke klerk met wie hij een aff…

Man doodt inwonende partner, hakt lichaam in meer dan 20 stukken in Mumbai's Mir…

AAP's Raghav Chadha verliest bungalow die hij boven zijn cijfer heeft gekregen, neemt RS Secre…

“Vorige week bezochten onze CM (Eknath Shinde) en plaatsvervangend CM het monument gewijd aan Ahilyabai op haar geboortedag… Daar verklaarden ze dat Ahmednagar nu Ahilyanagar zal heten. Dit is een reactie daarop', voegde hij eraan toe.

© The Indian Express (P) Ltd