NMIMS behoudt plek in top 50 managementinstituten van India: NIRF 2023 Rankings

0
29

Nadat het Narsee Monjee Institute of Management Studies (NMIMS) van SVKM in de schijnwerpers is komen te staan ​​wegens vermeende schending van de normen voor afstandsonderwijs, behoudt het zijn plek in de top 50 van managementinstituten in het hele land, als het National Institute Ranking Framework (NIRF) 2023 zijn maandag vrijgegeven door het ministerie van Onderwijs.

De NMIMS staat op de 21e plaats in de categorie van managementinstituten, op de 88e plaats in de algemene categorie en op de 47e plaats in de top 100 van universiteiten. In de categorie Apotheekinstituten staat het op de 11e plaats. Vorig jaar stond NMIMS op de 25e plaats in de categorie van managementinstituten in het hele land.

NIRF-ranglijsten 2023 | Top technische hogescholen | Top Management Colleges | Top medische hogescholen | Top Landbouw Hogescholen | Toplandbouwinstituten | Tophogescholen | Topuniversiteiten

Dr. Ramesh Bhat, vice-kanselier van NMIMS University, zei: “De recente NIRF-ranglijst, waar NMIMS voorkomt in de top 50 van instituten in het land, benadrukt de uitzonderlijke prestaties van de Universiteit. Ons niet-aflatende streven naar academische excellentie, samenwerkingen in de industrie en holistische ontwikkeling van studenten hebben bijgedragen aan onze verbeterde algemene ranking.

Hij voegde eraan toe: 'De opmerkelijke stijging van onze School of Business Management (SBM) met vier stappen om de 21e positie te bereiken, toont onze toewijding aan het leveren van een managementopleiding van wereldklasse. De consistente rangschikking van 11 voor onze Pharmacy School gedurende twee opeenvolgende jaren weerspiegelt de toewijding van onze faculteit en de kwaliteit van het geboden onderwijs.

Lees ook

CHSE Odisha Plus Two Arts Resultaat 2023 Datum: op welk tijdstip +2 resultaat zal b…

NEET UG 2023: resultaten tegen volgende week, verzekert NTA parlementaire commissie

CHSE Odisha +2 Arts Result 2023 Live: chseodisha.nic.in geeft scorec…< figuur class="non_premium_icon">

JoSAA 2023 counselingschema vrijgegeven; keuze-invulproces om te beginnen…

Het populaire managementinstituut uit de stad stond onlangs in de schijnwerpers nadat het door de University Grants Commission (UGC) werd uitgesloten van het aanbieden van afstandsonderwijs en online programma's wegens schending van normen. In de mededeling van de UGC in april stond dat NMIMS zich niet heeft gehouden aan de UGC-regelgeving met als gevolg grove overtredingen met betrekking tot het functioneren van het centrum voor interne kwaliteitsborging (CIQA), kwaliteit van zelflerend materiaal en e-learningmateriaal (e- LM), nomenclatuur van Center for Distance and Online Learning.

© IE Online Media Services Pvt Ltd