Minecraft is nu beschikbaar voor uw Chromebook

0
39
Mojang/Microsoft

Het heeft lang op zich laten wachten. Microsoft heeft hard gewerkt om Minecraft naar een nieuw platform te brengen — Chrome OS. Nu, als je een Chromebook hebt, kun je nu wegdromen bij het spelen van je favoriete blocky-game, aangezien Minecraft officieel klaar is met landen op het platform.

Microsoft heeft aangekondigd dat Minecraft nu kan worden gedownload van de Google Play Store als u toevallig een Chromebook gebruikt. De game is compatibel met bepaalde specifieke modellen Chromebooks, inclusief alle modellen die in de afgelopen drie jaar zijn uitgebracht. Minimale vereisten zijn onder meer een Intel Celeron N4500, een Intel Core i3-7130U of een AMD Ryzen 3 3250C als je een x86-model hebt, en een MediaTek MT8183 of een Qualcomm SC7180 (Snapdragon 7c) als je een ARM-model hebt. Je hebt ook minimaal 4 GB RAM, ChromeOS 111 en minimaal 1 GB gratis opslagruimte nodig voor het installatieproces van de game.

Video afspelen

Een versie van Minecraft die’ s specifiek voor Chromebooks is al een tijdje in de maak en is zelfs al een paar maanden beschikbaar om te testen. U kunt met een beetje moeite andere versies van Minecraft op uw Chromebook gebruiken, maar we hadden geen officieel ondersteunde versie. Dat is veranderd.

Zorg ervoor dat je het downloadt uit de Play Store als je het eens wilt proberen.

LEES VOLGENDE

  • › Apple Maps werkt eindelijk offline
  • › Werken iOS 17 en iPadOS op mijn iPhone of iPad?
  • › Bespaar flink op onze favoriete draadloze muizen, laptopkoelpads en meer
  • › Hoe VPN-codering werkt
  • › Samsung onthult mogelijk nieuwe opvouwbare telefoons in juli
  • › Voor wie is de Apple Vision Pro Augmented Reality-headset bedoeld?