Minecraft är nu tillgängligt för din Chromebook

0
38
Mojang/Microsoft

Det har dröjt länge. Microsoft har arbetat hårt för att få Minecraft till en ny plattform — ChromeOS. Nu, om du har en Chromebook, kan du nu glida iväg och spela ditt favoritspel, eftersom Minecraft officiellt har landat på plattformen.

Microsoft har meddelat att Minecraft nu kan laddas ner från Google Play Butik om du råkar använda en Chromebook. Spelet är kompatibelt med vissa specifika modeller av Chromebooks, inklusive alla modeller som lanserats under de senaste tre åren. Minimikraven inkluderar minst en Intel Celeron N4500, en Intel Core i3-7130U eller en AMD Ryzen 3 3250C om du har en x86-modell, och en MediaTek MT8183 eller en Qualcomm SC7180 (Snapdragon 7c-modell) om du har en ARM-modell. Du behöver också minst 4 GB RAM, ChromeOS 111 och minst 1 GB gratis lagringsutrymme för spelinstallationsprocessen.

Spela upp video

En version av Minecraft som’ s specifikt för Chromebooks har varit på gång under en tid och har till och med varit tillgängligt för test i några månader. Du kan använda andra versioner av Minecraft på din Chromebook med lite armbågsfett, men vi hade ingen officiellt stödd version. Det har ändrats.

Se till att ladda ner det från Play Butik om du vill prova det.

LÄS NÄSTA

  • › Din iPad kommer snart att fungera med USB-webbkameror och kameror
  • › Kommer iOS 17 och iPadOS att köras på min iPhone eller iPad?
  • › Hur VPN-kryptering fungerar
  • › Gör dig redo för fler filutforskarändringar i Windows 11
  • › Samsung kan avslöja nya hopfällbara telefoner i juli
  • › Spara stort på våra trådlösa favoritmöss, kylkuddar för bärbara datorer och mer