Delhi Confidential: Voorafgaand aan de peilingen veroorzaakt de BJP-bijeenkomst op het hoogste niveau geruchten over de vernieuwing van de organisatie

0
45

Nu de nederlaag in de peilingen van de Karnataka Assembly de partij dwong om veranderingen in de strategie door te voeren, heeft een vergadering op topniveau geleid tot speculaties over een mogelijke organisatorische vernieuwing. De ontmoeting tussen minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah, partijchef JP Nadda en algemeen secretaris (organisatie) BL Santhosh vond plaats op maandagavond laat en op dinsdag, en de leiders zouden de voorbereidingen van de partij voor verkiezingen in Rajasthan hebben besproken. Madhya Pradesh en Chhattisgarh later dit jaar, naast een toekomstige alliantie met de TDP in Andhra Pradesh en Telangana.

De marathonbijeenkomst heeft geleid tot geruchten over grote veranderingen in de partijorganisatie, inclusief de verantwoordelijke staten, naast de staatseenheden in Andhra Pradesh en Telangana. Hoewel er in sommige staatseenheden een wisseling van de wacht zou kunnen zijn, moeten benoemingen op andere posten in Bihar, Rajasthan en Odisha, waar onlangs BJP-presidenten van de staat zijn aangekondigd, worden goedgekeurd. Er kunnen ook nieuwe benoemingen zijn in de Uttar Pradesh-eenheid.

Op schema

Lees ook

Delhi Vertrouwelijk: de toplezing van de luchtmacht is terug na een onderbreking van drie jaar

Delhi Confidential: Madhya Pradesh-campagne volgende week afgetrapt, Priyan…

Delhi vertrouwelijk: het congres volgt de uitbreiding van het MP-kabinet scherp…

Delhi Confidential: Een ongewoon gezicht als Piyush Goyal nationale…

In een tijd waarin oppositiepartijen de regering aanvallen vanwege de spoorwegveiligheid na de Odisha-treintragedie , Vakbondsinformatie & Omroepminister Anurag Thakur en staatsminister voor I&B L Murugan namen dinsdag een Vande Bharat-trein van Delhi naar Gwalior. De ministers waren op weg naar Gwalior om de convocatieceremonie van het Lakshmibai National Institute of Physical Education bij te wonen.

© The Indian Express (P) Ltd