CUET UG 2023: BHU begint met registratie voor toelating tot niet-gegradueerden

0
53

Banaras Hindu University (BHU) is vandaag begonnen met het registratieproces voor niet-gegradueerde programma's voor de academische sessie 2023-24. De uiterste datum om te solliciteren is 26 juni. Geïnteresseerde kandidaten die zijn verschenen in de CUET UG 2023 kunnen het aanvraagformulier invullen op het toelatingsportaal bhuonline.in

Om zich te registreren, moeten studenten klikken op de onderstaande registratielink “Under Graduate Program (UET) Registration”. Om de relevante details te controleren, moeten aanvragers zorgvuldig het BHU-informatiebulletin 2023 lezen dat beschikbaar is op het webportaal voordat ze verder gaan. NIRF Ranking 2023 | IISc Bangalore, JNU, JMI in top 10 universiteiten in India: NIRF Ranking 2023

De universiteit laat alleen studenten toe die zijn verschenen in de CUET UG 2023. Vorig jaar ontving de universiteit 4,34 lakh-aanvragen via CUET, waarmee het de tweede universiteit om zo'n groot aantal aanmeldingen te ontvangen.Lees ook

CHSE Odisha Plus Two Arts Resultaat 2023: wanneer zal CHSE +2 resultaten aankondigen?

CHSE Odisha +2 Arts Resultaat 2023 Live: wat zijn de minimale slaagcijfers?

NEET UG-resultaten 2023 tegen volgende week, NTA verzekert parlementaire commissie

JoSAA 2023 counselingschema vrijgegeven; keuze invulproces om te beginnen…

De universiteit biedt een aantal programma's aan en de duur van de programma's is hiervan afhankelijk. De niet-gegradueerde programma's duren drie jaar, terwijl de postdoctorale programma's twee jaar duren en een diploma kan een of twee jaar duren, afhankelijk van het diplomaprogramma.

© IE Online Media Services Pvt Ltd