Amazon Prime-medlemmar får två års Grubhub Plus gratis

0
34
Amazon

Amazon Prime-medlemmar kan nu få 24 månaders matleverans från Grubhub+ gratis. Tjänsten kostar vanligtvis $10 per månad och erbjuder obegränsade gratis matleveranser på alla beställningar över $12. Om du ofta använder matleveranstjänster är detta en affär du inte vill missa.

Förra året gick Amazon och Grubhub ihop för att erbjuda denna tjänst gratis till Prime-medlemmar. Om du utnyttjade affären 2022 kan du idag förlänga den med ytterligare ett år, vilket ger dig två år helt gratis.

RELATERATAmazon Prime är inte affären som du tror att den är

Och ännu viktigare, de som inte löste in affären förra året kan skriva under upp mellan idag och 5 juli och fortfarande få hela 24 månader av Grubhub+-leveranser på Amazon. Sedan får Prime-medlemmar som löser in erbjudandet efter den 6 juli 2023 fortfarande 12 månaders Grubhub+ gratis.

Denna kampanj är tillgänglig för alla Amazon Prime-kunder, även om de redan betalar för Grubhub+. Tänk på att du vill avbryta din Grubhub+ och aktivera affären via Amazon. Kom sedan ihåg att när 12- eller 24-månadersavtalet tar slut kommer Grubhub att börja debitera ditt konto $10 per månad för att fortsätta.

Det är värt att notera att det extra året för de som redan har lösts in är från det datum du ursprungligen registrerade dig, så kontrollera ditt Grubhub-konto och se när kampanjen slutar.

via Amazon