Amazon Prime-leden krijgen twee jaar gratis Grubhub Plus

0
39
Amazon

Amazon Prime-leden kunnen nu 24 maanden gratis Grubhub+ eten bezorgen. De service kost meestal $ 10 per maand en biedt onbeperkte gratis bezorging van eten bij alle bestellingen van meer dan $ 12. Als je vaak gebruik maakt van maaltijdbezorgdiensten, is dit een deal die je niet wilt missen.

Vorig jaar werkten Amazon en Grubhub samen om deze service gratis aan Prime-leden aan te bieden. Als je in 2022 van de deal hebt geprofiteerd, kun je deze vandaag nog een jaar verlengen, waarbij je twee jaar helemaal gratis krijgt.

GERELATEERDAmazon Prime is niet de deal die je denkt dat het is

Wat nog belangrijker is, degenen die de deal vorig jaar niet hebben ingewisseld, kunnen tekenen tussen vandaag en 5 juli en ontvang nog steeds de volledige 24 maanden Grubhub+ leveringen op Amazon. Daarna krijgen Prime-leden die de aanbieding na 6 juli 2023 inwisselen nog steeds 12 maanden gratis Grubhub+.

Deze promotie is beschikbaar voor alle Amazon Prime-klanten, zelfs als ze al voor Grubhub+ betalen. Houd er rekening mee dat je je Grubhub+ wilt annuleren en de deal via Amazon wilt activeren. Onthoud dan dat zodra de deal van 12 of 24 maanden afloopt, Grubhub $ 10 per maand van uw account in rekening zal brengen om door te gaan.

Het is vermeldenswaard dat het extra jaar voor degenen die al zijn ingewisseld, is vanaf de datum waarop je je oorspronkelijk hebt aangemeld, dus controleer je Grubhub-account en kijk wanneer de promotie eindigt.

via Amazon