Vandaag is je laatste dag om $ 100 te besparen op het NFL Sunday Ticket

0
33
YouTube

Als je je nog niet hebt aangemeld voor het NFL Sunday-ticket voor de nieuwe locatie op YouTube, kun je het maar beter snel doen. Google bood speciale early bird-prijzen voor degenen die zich vroeg voor het eerste seizoen aanmelden, maar die kortingen lopen vandaag af.

Ja, het NFL Sunday Ticket is dit jaar voor het eerst beschikbaar op YouTube in plaats van DirecTV sinds 1994. Vanaf woensdag 7 juni is het goedkoopste abonnement $ 349 voor het NFL Sunday Ticket. Als u uw bestelling vandaag ontvangt, kost het slechts $ 249 en bespaart u $ 100.

Zodra de promotieprijs vandaag afloopt, is dit het volgende bedrag voor het NFL-ticket via YouTube:

  • NFL Sunday Ticket met YouTube TV: $ 349
  • Sunday Ticket + NFL RedZone met YouTube TV: $ 389
  • Zondagticket via YouTube Primetime-kanalen: $ 449
  • Zondagticket + NFL RedZone via YouTube Primetime-kanalen: $ 489

Het is een beetje verwarrend, maar als je geabonneerd bent op YouTube TV voor $ 72,99 per maand, het live tv-streamingplatform van Google, is het NFL-ticket goedkoper. Degenen die YouTube TV niet gebruiken, zullen voetbalwedstrijden moeten zien via YouTube in plaats van via de streamingdienst van Google.

Ter herinnering: Google heeft onlangs bevestigd dat gebruikers onbeperkt streams van de NFL vanuit huis en twee onderweg op mobiele apparaten. Dat is geweldig nieuws, maar ze zullen waarschijnlijk hard optreden tegen het delen van wachtwoorden, dus denk niet dat je het kunt verdelen over verschillende huishoudens.

Tot slot, het NFL Sunday Ticket zal beschikbaar zijn op internet, tv, mobiele apparaten en tablets die YouTube en YouTube TV ondersteunen, zonder verborgen kosten of satellietschotel. Meld u aan via de onderstaande link en bespaar $ 100 aan het einde van de dag op 6 juni.

NFL Sunday Ticket op YouTube of YouTube TV

Koop het NFL Sunday Ticket voor slechts $ 249 als je voor 6 juni bestelt. Dan gaat de prijs omhoog naar $ 349, of $ 389 met het ticket + NFL RedZone.

Winkel