‘Toegewijd om UP misdaadvrij te maken, zorgde voor algehele vooruitgang’: BJP-leiders alle lof voor Yogi Adityanath op verjaardag

0
37

BJP-leiders spraken hun wensen uit aan Uttar Pradesh Chief Minister Yogi Adityanath op zijn 51ste verjaardag maandag, zeggend dat hij verantwoordelijk was geweest voor “algemene vooruitgang” in de staat en “goed bestuur op de grond” had gebracht.

In een tweet zei premier Narendra Modi: “Verjaardagswensen voor de dynamische CM @myogiadityanath Ji van Uttar Pradesh. In de afgelopen 6 jaar heeft hij de staat uitstekend geleid en gezorgd voor algemene vooruitgang. Wat de belangrijkste parameters betreft, is de ontwikkeling van UP opmerkelijk geweest. Bidden voor zijn lang en gezond leven.”

Minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah zei dat Uttar Pradesh “prijzenswaardig werk” deed onder leiding van premier Modi en leiding van Adityanath om & #8220;welzijn en goed bestuur op de grond in Uttar Pradesh”.

Piyush Goyal, de minister van het kabinet van de Unie en Rajya Sabha-vloerleider, zei dat Adityanath “een lovenswaardige rol heeft gespeeld bij het onafhankelijk maken van het land door de ontwikkeling van de staat”.

Yogi wensend, noemde UP-afgevaardigde CM Keshav Prasad Maurya Adityanath “energiek, hardwerkend en ‍een sterke redenaar”.

“Ik bid tot Lord Shriram dat je lang leeft en altijd gezond en gelukkig bent,” zei hij.

Union Cultuurminister G Kishan Reddy zei: “Samen met het algemeen welzijn is uw inzet om van Uttar Pradesh een Uttam (nummer één) Pradesh te maken lovenswaardig.”

Assam CM Himanta Biswa Sharma tweette op dezelfde manier en zei dat de CM bezig was om van Uttar Pradesh een “ontwikkelde en uttam-staat” te maken.

“Uw toewijding om misdaadvrij en angstvrij bestuur te bieden aan de mensen van de staat, vestigt nieuwe records van onbaatzuchtige openbare dienstverlening”, zei hij. Zei Haryana CM Manohar Lal Khattar.

“Ik wens dat Uttar Pradesh, het goddelijke land van Lord Shri Ram ji, Shri Krishna ji en heiligen-vibhuti's, geïrrigeerd door heilige rivieren zoals Mother Ganga, Yamuna en Sarayu, zich beweegt in de richting van geluk, vrede en welvaart onder uw leiding,” hij voegde toe.

Union Jal Shakti-minister Gajendra Singh Shekhawat zei: “U hebt nieuwe dimensies van openbare dienstverlening en ontwikkeling gecreëerd met eeuwige waarden.”

Advertentie

Cricketspeler Suresh Raina deed ook mee om Adityanath te wensen. “Uw niet-aflatende toewijding aan de ontwikkeling en vooruitgang van onze natie is echt inspirerend. Moge je blijven leiden met kracht, wijsheid en mededogen', zei hij.

Oppositieleiders, waaronder Samajwadi Party supremo Akhilesh Yadav en Bahujan Samaj Party (BSP) leider Mayawati wensten ook de CM.

Lees ook

Na audiëntie bij Chandrababu Naidu door BJP, de vrijgevigheid van de regering van Modi aan Jagan…

Beter eerder vroeger dan later: Sense in Govt om de impasse van worstelaars onschadelijk te maken

Oppn anti-BJP-eenheidsplannen: 'Laat me één partij zien die niet geassocieerd is…

Rajasthan Cong-verhaal krijgt Sachin Pilot-may-leave-wending, zijn stilzwijgen voegt toe… < p>Adityanath sprak ter gelegenheid van zijn verjaardag gebeden uit in de Goraknath-tempel in Gorakhpur. De CM begon zijn politieke reis in 1998 en werd parlementslid van het kiesdistrict Gorakhpur Lok Sabha. Hij was van 1998 tot 2017 gedurende vijf opeenvolgende termijnen parlementslid van Gorakhpur.