TBSE Tripura Madhyamik, HS-resultaten 2023 (verklaard): markeerbladen beschikbaar op tripuraresults.nic.in

0
33

TBSE Tripura Madhyamik, HS Resultaten 2023: De Tripura Board of Secondary Education (TBSE) heeft vandaag de HS (klas 12) en Madhyamik (klas 10) resultaten bekendgemaakt. Studenten kunnen hun resultaat vanaf 12.00 uur bekijken op de officiële website – tripuraresults.nic.in

Dit jaar begonnen de eindexamens van Tripura Higher Secondary of Class 12 op 15 maart met de Engelse paper en eindigden op 19 april. In totaal werden 112 examencentra voor Class 12 opgezet om het examen dit jaar. Alle examens werden afgenomen in één ploeg.Lees | Tripura TBSE kondigt examenresultaten Madhyamik en HS board aan, slagingspercentage in dips hoger secundair

Voor Tripura Madhyamik of Klasse 10 begonnen de eindexamens op 16 maart met de Engelse paper en eindigden op 18 april. Klasse 10 examens werden afgenomen in 162 centra. Volgens de bestuurscijfers verschenen in totaal 43.503 kandidaten voor Class 10 en Madrassa Alim. Alle examens werden in één ploeg afgenomen. Dit jaar hield TBSE slechts één eindexamen, in tegenstelling tot vorig jaar, toen de examens vanwege Covid-19 over twee termijnen werden afgenomen.Lees ook

Assam HS-resultaat 2023 (OUT) Live: scorekaarten vrijgegeven; ontmoet de toppers

NIRF Ranking 2023 Live Updates: Lijst van top hogescholen, universiteiten in India

IIT-Madras topinstituut voor 5e jaar, IISc topvarsity: nationale ranglijst…

AHSEC Assam HS 12e resultaat 2023 (uit): Hoe kan ik het HS-resultaat controleren? Lees | Bestuurders van Tripura dromen van carrières in overheidsdienst en IIT's

In 2022 maakte TBSE op 6 juli de resultaten bekend voor zowel klassen 10 als 12. © IE Online Media Services Pvt Ltd