Odisha treinongeluk: liefdesgedichten gevonden verspreid over sporen Kolkata

0
36

Verspreide vellen papier, met gedichten in het Bengaals die de liefde belijden, werden uitgestrooid op de sporen naast een verminkte koets van de Coromandel Expressterwijl reddingswerkers door de bezittingen van de slachtoffers snuffelden op het spoorongeluk in Odisha& #8217;s Balasore-district, minder dan 48 uur na het treinongeluk, aangekondigd als een van de ergste in de Indiase spoorweggeschiedenis.

De aantekeningen op gescheurde pagina's van een dagboek met schetsen van olifanten, vissen en zon aan de andere kant, zijn waarschijnlijk geschreven in de vrije tijd van een passagier wiens identiteit nog niet bekend is.

“Alpo alpo megh theke halka bristi hoy, chotto chotto golpo theke bhalobasa sristi hoy” (verspreide wolken leiden tot lichte regens, (terwijl) liefde bloeit uit de kleine verhalen die we horen),” zei het handgeschreven gedicht.

Foto's van deze pagina's zijn viraal gegaan op sociale media.

Een ander half voltooid gedicht dat op een andere losse pagina stond, zei: “Bhalobeshei toke chai sarakhhon, achis tui moner sathe …”(Met liefde heb ik je altijd nodig, je bent altijd in mijn gedachten …) Netizens merkten op dat deze “hartverscheurend” waren, en lieten zien hoe “het leven onvoorspelbaar was”.

Lees ook

Brug over Ganga 'stort in', zegt Bihar geplande sloop .jpeg?resize=450,250″ />

Na 'schakingsbod' vroegen posters aan moslimhandelaars om winkels te sluiten een…

Odisha trein tragedie Live Updates: CBI begint onderzoek naar Balasore trein a. ..

Kerala moesson ingesteld op verder uitgesteld, cycloon ontwikkelt zich vandaag: IMD

Tot nu toe heeft niemand zich gemeld om de gedichten of relatie met de dichter op te eisen, wiens lot ook onbekend is, zeiden lokale politieagenten.