Odisha-togkollisjon: Oppn-ledere krever jernbaneminister Ashwini Vaishnaws avgang

0
40

Da jernbanestyret har bedt om en CBI-undersøkelse av Odisha-togulykken som har etterlatt 275 døde, har ledere fra opposisjonspartier, inkludert kongressen og AAP, krevd at Unions jernbaneminister Ashwini Vaishnaw trekker seg.

Kongresspresident Mallikarjun Kharge skrev mandag til statsminister Narendra Modi over tragedien og sa “alle tomme sikkerhetskrav” av Vaishnaw har nå blitt “eksponert” og regjeringen må bringe frem i lyset de virkelige årsakene som forårsaket denne alvorlige ulykken.

“Togulykken i Odisha har vært en øyeåpner for oss alle. Alle de tomme sikkerhetspåstandene fra jernbaneministeren er nå avslørt. Det er en alvorlig bekymring blant vanlige passasjerer om denne forverringen av sikkerheten,” skrev han.

Ledere fra CPI(M), AAP og Shiv Sena (Uddhav) har også bedt regjeringen om å fikse ansvarligheten.

Hvem sa hva

strong>

Rahul Gandhi: “Ingen ansvarlighet selv etter 270+ dødsfall! Modi-regjeringen kan ikke flykte fra å ta ansvar for en så smertefull ulykke. Statsministeren bør umiddelbart søke jernbaneministerens avgang!”