NIRF Top 10 Medical Colleges 2023: AIIMS Delhi, PGIMER zak topposities

0
39

NIRF Ranking 2023 Top Medical Colleges: Het All India Institute of Medical Sciences (AIIMS), Delhi heeft dit jaar opnieuw de toppositie behaald in het National Institutional Ranking Framework (NIRF) 2023 vandaag uitgebracht in New Delhi.

Lees | NIRF Ranking 2023 Live Updates: bekijk topranglijsten voor Engineering, Medical, Management

Samen met AIIMS Delhi hebben vorig jaar Chandigarh's Post Graduate Institute of Medical Education and Research, Christian Medical College en Bangalore's National Institute of Mental Health & Ook Neuro Sciences (NIMHANS) behielden respectievelijk hun tweede, derde en vierde plek. Ook dit jaar behielden de instituten dezelfde plaatsen.

 

NIRF 2023: Top 5 medische hogescholen

De vijfde rang is behaald door het Jawaharlal Institute of Post Graduate Medical Education & Onderzoek, Puducherry. Het instituut stond vorig jaar op de zesde plaats. Amrita Vishwa Vidyapeetham zag een verbetering van de achtste plek vorig jaar naar de zesde plek dit jaar. Sanjay Gandhi Postgraduate Institute of Medical Sciences, Lucknow behaalde dit jaar de zevende plaats. Ook vorig jaar zat het instituut op dezelfde plek.

NIRF-ranglijsten 2023 | Top technische hogescholen | Topmanagementcolleges | Top medische hogescholen | Toplandbouwscholen | Toponderzoeksinstituten | Tophogescholen | Topuniversiteiten | Top Law Colleges

Banaras Hindu University (BHU) zakte dit jaar van de vijfde naar de achtste plek. Kasturba Medical College, Manipal behaalde de negende plaats, een lichte verbetering ten opzichte van de tiende plaats van vorig jaar.

Lees ook

NEET UG 2023: Resultaten volgende week, NTA verzekert parlementaire commissie

CUET UG 2023: Banaras Hindu University start registratie voor UG admis…

NMIMS behoudt plek bovenaan 50 managementinstituten van India: NIRF 2023 Ra…

< /figuur>IIT-Madras topinstelling voor 5e jaar, IISc topvarsity: nationale rang…

Ondertussen zijn IISc Bangalore, JNU en Jamila Millia Islamia de beste universiteiten van het land. Bekijk de volledige lijst hier.

© IE Online Media Services Pvt Ltd