NIRF Best Colleges 2023: Miranda House på plats 1, 5 DU colleges i topp 10-listan

0
42

NIRF Best Colleges List 2023: I National Institutional Ranking Framework (NIRF) Rankings 2023 släppt för 13 kategorier. Delhi University’s Miranda House har återigen behållit sin topposition. Läs | NIRF Ranking 2023 Live Updates: Kolla topprankningar för teknik, medicin, management

Delhi University’s Miranda House har legat i topp under de senaste sju åren, dvs. 2017.  I år behöll Hindu College sin andra plats NIRF Ranking 2023 | Bästa ingenjörshögskolor | Top Management Colleges | Bästa medicinska högskolorna | Top Agriculture Colleges | Toppforskningsinstitut | Topphögskolor | Toppuniversitet

Chennai’s Presidency College behöll sin tredje rang. PSGR Krishnammal College for Women, Coimbatore säkrade fjärdeplatsen, ett hopp från sin tidigare placering (6:e) 2022. St. Xavier’s College, Kolkata’s ranking förbättrades också från 8:e plats 2022 till 5:e plats denna år. Läs även

NEET UG 2023 resultat av andra veckan i juni , NTA försäkrar parlamentariskt samarbete…

NIRF Ranking 2023 Uppdateringar: Lista över bästa högskolor och universitet i Indien

NMIMS behåller plats bland de 50 bästa förvaltningsinstituten i Indien: NIRF 2023 Ra…

IIT-Madras högsta institution för 5:e året, IISc högsta universitet: nationell rang… NIRF 2023 Topp 10 högskolor Läs också | CUET Toppers’ Tips: ‘Det här hjälpte mig att få inträde på DU’s Miranda House,’ säger Sangamitra Baksi

Atma Ram Sanatan Dharm College, DU säkrade den sjätte platsen, följt av Loyola College som säkrade den sjunde platsen, en nedgång från den fjärde platsen 2022. Rama Krishna Mission Vivekananda Centenary College, Kolkata säkrade den 8:e platsen, Kirori Mal College och Lady Shri Ram från Delhi University säkrade tillsammans den 9:e rangen. LSR rankades tvåa 2020 och 2021. Totalt fem Delhi University colleges är bland de 10 bästa. © IE Online Media Services Pvt Ltd