NIRF 2023: Indian Agricultural Research Institute får førsteplass blant landbruks- og allierte høyskoler

0
31

NIRF 2023 Best Agriculture and Alllied Course Colleges: 'India Rankings Report for 2023' ble i dag utgitt av utenriksminister, Dr Rajkumar Ranjan Singh. Tidligere var det fire kategorier og syv fagdomener, Landbruk og alliert sektor er lagt til som fagdomene for første gang.

NIRF-rangeringer 2023 | Topp ingeniørhøgskoler | Høyskoler for toppledelse | Topp medisinske høyskoler | Topp landbruksskoler | Topp forskningsinstitutter | Topp høyskoler | Toppuniversiteter

 

NIRF 2023: Agriculture and Allied Courses

I sitt debutår tok Indian Agricultural Research Institute, New Delhi, førsteplassen, med en poengsum på 83,16.

Den andre posisjonen ble sikret av ICAR – National Dairy Research Institute i Karnal, Haryana med en poengsum på 70,45 . Punjab Agricultural University, Ludhiana kom på tredjeplass med en poengsum på 65,98 og Banaras Hindu University kom på fjerde plass med 63,68 poeng. Den femte plassen ble hentet av Tamil Nadu Agricultural University med 61,71 poeng.

Den sjette plassen ble sikret av Indian Veterinary Research Institute, Izatnagar, etterfulgt av Indian Veterinary Research Institute, Izatnagar på den syvende plassen. Den åttende plassen ble sikret av GB Pant University of Agriculture and Technology, Pantnagar.

Les også

NEET UG 2023: Resultater innen neste uke, forsikrer NTA parlamentarisk komité

CUET UG 2023: Banaras Hindu University begynner registrering for UG-opptak

< /figure>NMIMS beholder plass blant de 50 beste ledelsesinstituttene i India: NIRF 2023 Ra…

NIRF Ranking 2023-oppdateringer: Liste over beste høyskoler, universiteter i India

De to siste plassene i topp 10 ble hentet av Sher-e-Kashmir University of Landbruksvitenskap og -teknologi i Kashmir, Srinagar og Chaudhary Charan Singh Haryana Agricultural University i Hisar på henholdsvis niende og tiende plass.

© IE Online Media Services Pvt Ltd