Nadda: Rahul heeft 'nafrat ka-winkelcentrum' geopend

0
40

BJP-president JP Nadda beschuldigde Rahul Gandhi van zijn kritiek op premier Narendra Modi tijdens zijn lopende bezoek aan de VS en beweerde maandag dat de congresleider een “nafrat ka mega-winkelcentrum” heeft geopend.

Nadda beweerde dat Rahul de “tukde-tukde-bende” had gesteund omdat hij “niet in staat is om het succes te verteren” dat India onder Modi heeft behaald. Er waren vragen (van Rahul) over chirurgische stakingen. Hij probeert hier verdeeldheid te zaaien onder gemeenschappen – hij heeft aanspraak gemaakt op mohabbat ki dukan [winkel om liefde te verspreiden]. Sterker nog, hij heeft een mega-winkelcentrum van nafrat [haat] geopend.”

Lees ook

Cycloon Biparjoy zal vandaag waarschijnlijk intensiveren tot zware cycloonstorm

Mukhtar Ansari-assistent vermoord in rechtbank Lucknow

Vrouw meegenomen om 'Kerala Story' te zien door BJP's Pragya Thakur ' weglopen met ma…

Geweld in Manipur: moeder, zoon van drie gevreesde doden bij aanval van maffia op …

Nadda sprak op een evenement om een ​​boek uit te brengen – ‘Amrit kaal ki aur” (Towards Amrit Kaal), een verslag van negen jaar Modi-regering – samengesteld door Shivanand Dwivedi en KK Upadhyay. Zijn aanval kwam uren nadat Rahul zondag een toespraak had gehouden op een evenement van het Indian Overseas Congress-USA. Rahul zei dat de BJP en RSS “onbekwaam” van het kijken naar de toekomst en Modi probeert de Indiase auto te besturen door alleen in de achteruitkijkspiegel te kijken, wat zal leiden tot “ongelukken”, meldde PTI vanuit New York.

© The Indian Express (P) Ltd