Nadda: Rahul har öppnat “nafrat ka köpcentrum”

0
59

BJP:s president JP Nadda, som smällde till Rahul Gandhi för hans kritik av premiärminister Narendra Modi under hans pågående besök i USA, påstod i måndags att kongressledaren har öppnat ett “nafrat ka mega-shoppingcenter”.

Påståendet att Rahul hade stött “tukde-tukde-gänget” eftersom han “inte kan smälta” framgången som Indien har uppnått under Modi, sa Nadda: “Han har hyllat vacciner som producerats av andra länder men har väckt frågor om indiska. Det fanns frågor (från Rahul) om kirurgiska strejker…. Han försöker skapa splittring bland samhällen här…han har gjort anspråk på mohabbat ki dukan [handla för att sprida kärlek]. Faktum är att han har öppnat ett mega-shoppingcenter av nafrat [hat].”

Läs även

Cyklon Biparjoy kommer sannolikt att intensifieras till en kraftig cyklonstorm i dag

Mukhtar Ansari-assistent dödades i Lucknow-domstolen

Kvinna tagen för att se 'Kerala Story' av BJP:s Pragya Thakur ' rymmer' med ma…

Manipurvåld: Mamma, son bland tre befarade dödade i pöbelattack på …

Nadda talade vid ett evenemang för att släppa en bok — ‘Amrit kaal ki aur” (Mot Amrit Kaal), en redogörelse för nio år av Modis regering – sammanställd av Shivanand Dwivedi och KK Upadhyay. Hans attack kom timmar efter att Rahul talade om ett evenemang av Indian Overseas Congress-USA i söndags. Rahul sa att BJP och RSS är “okapabla” att se på framtiden och Modi försöker köra den indiska bilen genom att bara titta i backspegeln, vilket kommer att leda till “olyckor”, rapporterade PTI från New York.

© The Indian Express (P) Ltd