Nadda: Rahul har åpnet “nafrat ka kjøpesenter”

0
45

BJP-president JP Nadda, da han slengte Rahul Gandhi for hans kritikk av statsminister Narendra Modi under hans pågående besøk i USA, påsto mandag at kongresslederen har åpnet et “nafrat ka mega-kjøpesenter”.

Påstand om at Rahul hadde støttet «tukde-tukde-gjengen» fordi han «ikke er i stand til å fordøye» suksessen India har oppnådd under Modi, sa Nadda: «Han har rost vaksiner produsert av andre land, men har reist spørsmål om indiske. Det var spørsmål (fra Rahul) om kirurgiske streiker…. Han prøver å skape splittelse blant lokalsamfunn her…han har fremsatt krav om mohabbat ki dukan [butikk for å spre kjærlighet]. Faktisk har han åpnet et megakjøpesenter av nafrat [hat].”

Les også

Syklon Biparjoy vil sannsynligvis intensivere til en kraftig syklonstorm i dag

Mukhtar Ansari-assistent drept inne i Lucknow-domstolen

Kvinne tatt for å se “Kerala Story” av BJPs Pragya Thakur ' flykter med ma…

Manipur-vold: Mor, sønn blant tre fryktede drept i mob-angrep på …

Nadda talte på et arrangement for å gi ut en bok — ‘Amrit kaal ki aur” (Mot Amrit Kaal), en beretning om ni år med Modi-regjering – satt sammen av Shivanand Dwivedi og KK Upadhyay. Angrepet hans kom timer etter at Rahul talte til en begivenhet av Indian Overseas Congress-USA søndag. Rahul sa at BJP og RSS er “udyktige” av å se på fremtiden og Modi prøver å kjøre den indiske bilen ved kun å se i bakspeilet, noe som vil føre til “ulykker”, rapporterte PTI fra New York.

© The Indian Express (P) Ltd.