Koop de legendarische 'Beans'-oordopjes van Samsung voor $ 55,99 ($ ​​94 korting)

0
51
Samsung

Geniet van het kristalheldere geluid van de Samsung Galaxy Buds Live zonder het hoge prijskaartje. Dit paar echte draadloze Bluetooth-oordopjes is Geek Squad Certified Refurbished en heeft een korting tot $ 55,99 ($ ​​94 korting) voor een beperkte tijd.

Samsung Galaxy Buds Live is de derde versie van de inaugurele oordopjes van het bedrijf. Ze werden voor het eerst gelanceerd in augustus 2020, iets meer dan een jaar na de release van de Galaxy Buds, en waren de eersten in de Galaxy Buds-lijn die actieve ruisonderdrukking boden. Het herontwerp van de traditionele vorm van de oordopjes was bedoeld voor gebruikers die moeite hadden om het originele model op zijn plaats te houden.

Deze opgeknapte oordopjes zijn gecertificeerd door Best Buy's Geek Squad om dezelfde hoogwaardige luisterervaring te garanderen die je krijgt met een gloednieuw paar. Alleen met deze buds bespaar je 63% op de winkelprijs. De niervormige oordopjes van Samsung hebben 12 mm-luidsprekers en leveren ondanks hun kleine formaat een verbeterde bas. Ga helemaal op in je favoriete afspeellijst met de zes uur durende batterijduur van het oordopje, laad het vervolgens op met het meegeleverde etui en ga terug naar de soundtrack van de dag wanneer ze weer klaar zijn om te gaan.

Samsung Galaxy Buds Live | $ 55,99 ($ ​​94 korting) | Samsung

De Galaxy Buds Live van Samsung bieden een echte draadloze ervaring met vol geluid dat niet wordt gehinderd door externe geluiden, dankzij actieve ruisonderdrukking. Overstem de wereld en verdwaal in je muziek met een tikje op je oordopjes of laat wat geluid binnen om ervoor te zorgen dat je geen live gesprekken of belangrijke forenzenaankondigingen mist. U kunt ook uw eigen ononderbroken, handsfree gesprekken voeren met de ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking.

Koop vandaag nog deze Greek Squad Certified Refurbished Samsung Galaxy Buds Live en bespaar tot 63%, waarmee u de prijs verlaagd tot slechts $ 55,99 ($ ​​94 korting).

Samsung Geek Squad Certified Refurbished Galaxy Buds Live

Best Buy's Geek Squad Certified Refurbished Samsung Galaxy Buds Live zijn zo goed als nieuw en leveren kristalheldere audio tegen een sterk gereduceerde prijs.

Bladeren

LEES VOLGENDE

  • › Wat is er nieuw in macOS 14 Sonoma?
  • › Welke laptops hebben mechanische toetsenborden?
  • › Wat is er nieuw in iOS 17 en iPadOS 17?
  • › Hoe u kunt voorkomen dat uw PS4 oververhit raakt
  • › Waarom hebben we geen 1440p-tv's?
  • › U kunt eindelijk AirTags delen met andere mensen