Kijk | Spoorwegminister Ashwini Vaishnaw huilt als hij praat over vermiste personen bij treinongeluk Odisha: 'Onze verplichting is nog niet voorbij'

0
36

Minister van Spoorwegen Ashwini Vaishnaw raakte zondag geëmotioneerd toen hij sprak over de vermiste personen van het treinongeluk in het Balasore-district van Odisha en zei: “Met volledig medeleven, degenen die hun dierbaren hebben verloren, we moeten ervoor zorgen dat hun lichamen bereik ze. Onze verplichting jegens hen is nog niet voorbij.”

Vaishnaw sprak met verslaggevers nadat de beweging van de treinen vanaf de plaats van het ongeval was hervat. “De manier waarop de premier naar deze locatie kwam en ons leidde, inspireerde het team, het versterkte het team en ze werkten dag en nacht op oorlogsbasis om het systeem in 51 uur te herstellen. Zoals je hebt gezien zijn er drie treinen vertrokken en staan ​​er vanavond in totaal zeven gepland. We moeten het in de richting van normalisatie brengen,” zei hij.

De beweging begon rond 22.40 uur op zondag (4 juni), ongeveer 50 uur na de crash die tot nu toe 275 levens heeft geëist.

De eerste goederentrein die de sectie overstak, werd door Vaishnaw uitgezwaaid in aanwezigheid van verschillende spoorwegbeambten en mediamensen. De trein met kolen was op weg naar Rourkela Steel plant vanuit de haven van Vizag en reed op hetzelfde spoor waar de trein Bangalore-Howrah het ongeval ontmoette.

Kort daarna reden nog twee goederentreinen door het terrein. “Down-line herstel voltooid. Eerste treinbeweging in sectie”, tweette Vaishnaw.

Lees ook

Brug over Ganga 'stort in', zegt Bihar geplande sloop .jpeg?resize=450,250″ />

Na 'schakingsbod' vroegen posters aan moslimhandelaars om winkels te sluiten een…

Odisha trein tragedie Live Updates: CBI begint onderzoek naar Balasore trein a. ..

Kerala moesson ingesteld op verder vertraagd, cycloon ontwikkelt zich vandaag: IMD

De minister, die sinds zaterdagavond ter plaatse aanwezig is, zei dat volledig herstel van de dienstverlening wordt verwacht tegen “dinsdagavond of woensdagochtend”.