Internett-forbud presset på etter at ambulanse ble forkullet i Manipur

0
49

En ambulanse ble satt i brann i Iroisemba-området i Manipurs Imphal West, selv om politiet ikke delte detaljer om hendelsen eller om det hadde vært ofre. En politikilde sa at kjøretøyet ble brent til aske rundt klokken 19 på søndag, og en sonde var på gang.

Kilde sa at ambulansen kom fra Phayeng-siden og var på vei mot byen Imphal, som er rundt klokken 8. km fra Iroisemba.

Regjeringen i Manipur forlenget i mellomtiden internettforbudet med fem dager til med henvisning til fortsatte hendelser med «påsettelse av hus og lokaler», heter det i en ordre utstedt av H Gyaan Prakash, kommissær (Hjem).

Internettforbudet er blitt utstedt. på plass siden 3. mai, etter at det brøt ut vold mellom statens Meitei & Kuki-samfunn. Mens mobildatatjenester ble suspendert 3. mai, ble bredbåndsforbud varslet neste dag.

Samtidig suspenderte Komiteen for stammeenhet, Sadar-Hills Kangpokpi-distriktet, midlertidig blokaden langs den nasjonale motorveien på søndag.

Les også

Broen over Ganga 'kollapser', sier Bihar planlagt riving

Kerala-monsunen vil bli ytterligere forsinket, syklon å utvikle i dag: IMD

Etter «unngåelsesbud», plakater som ber muslimske handelsmenn om å legge ned butikker…

Odisha-togtragedie Live-oppdateringer: CBI begynner å undersøke Balasore-tog a… < p>En uttalelse fra stammeorganene sa at de hadde en konsultasjon 4. juni med forskjellige sivilsamfunnsorganisasjoner, landsbyhøvdinger, ungdomsledere og kvinneforum om flere saker.

© The Indian Express (P) Ltd.