Internetförbud infördes efter att ambulans förkolnats i Manipur

0
56

En ambulans sattes i brand i Iroisemba-området i Manipurs Imphal West, även om polisen inte delade detaljer om händelsen eller om det hade förekommit offer. En poliskälla sa att fordonet brändes till aska runt 19.00 på söndagen och att en sond pågick.

Ambulansen, sa källor, kom från Phayengs sida och var på väg mot staden Imphal, som är runt 8. km från Iroisemba.

Manipurs regering förlängde under tiden internetförbudet med ytterligare fem dagar med hänvisning till fortsatta incidenter med “bränning av hus och lokaler”, sade en order utfärdad av H Gyaan Prakash, kommissionär (Hem).

Internetförbudet har blivit på plats sedan den 3 maj, efter att våld utbröt mellan delstatens Meitei & Kuki samhällen. Medan mobila datatjänster avbröts den 3 maj, meddelades bredbandsförbud nästa dag.

Samtidigt avbröt kommittén för stamenhet, Sadar-Hills Kangpokpi-distriktet blockaden längs den nationella motorvägen på söndagen.

p>Läs även

Bron över Ganga “kollapsar”, Bihar säger planerad rivning

Kerala-monsunen kommer att försenas ytterligare, cyklon att utveckla idag: IMD

Efter “avvikelsebud”, affischer som ber muslimska handlare att stänga butiker…

Odisha tågtragedi Liveuppdateringar: CBI börjar undersöka Balasore tåg a… < p>Ett uttalande från stamorganen sa att de hade ett samråd den 4 juni med olika civilsamhällesorganisationer, bychefer, ungdomsledare och kvinnoforum i flera frågor.

© The Indian Express (P) Ltd.