Idag är din sista dag att spara $100 på NFL söndagsbiljett

0
40
YouTube

Om du inte har registrerat dig för NFL söndagsbiljetten på dess nya hem på YouTube, bör du göra det snabbt. Google erbjöd särskilda early bird-priser för dem som registrerar sig tidigt inför den invigningssäsongen, men dessa rabatter upphör idag.

Ja, NFL Sunday Ticket är tillgänglig på YouTube i år istället för DirecTV för första gången sedan 1994. Från och med onsdagen den 7 juni är den billigaste planen $349 för NFL söndagsbiljett. Om du får din beställning idag kostar den bara 249 USD och du sparar 100 USD.

När kampanjpriset upphör idag, här är hur mycket NFL-biljetten kostar via YouTube:

  • NFL söndagsbiljett med YouTube TV: 349 $
  • Söndagsbiljett + NFL RedZone med YouTube TV: $389
  • Söndagsbiljett via YouTube Primetime-kanaler: $449
  • Söndagsbiljett + NFL RedZone via YouTube Primetime-kanaler: $489

Det är lite förvirrande, men om du prenumererar på YouTube TV för 72,99 USD per månad, Googles live-TV-streamingplattform, är NFL Ticket billigare. De som inte använder YouTube TV måste se fotbollsmatcher via YouTube istället för Googles streamingtjänst.

Som en påminnelse bekräftade Google nyligen att användare kunde titta på obegränsade strömmar av NFL hemifrån och två när du är ute och går på mobila enheter. Det är fantastiska nyheter, men de kommer sannolikt att slå ner på lösenordsdelning, så tro inte att du kan dela upp det mellan olika hushåll.

Avslutningsvis, NFL Sunday Ticket kommer att finnas tillgängligt på webben, TV, mobil och surfplatta som stöder YouTube och YouTube TV, utan några dolda avgifter eller parabolantenn. Registrera dig från länken nedan och spara 100 USD till slutet av dagen den 6 juni.

NFL söndagsbiljett på YouTube eller YouTube TV

Få NFL söndagsbiljett för så lite som $249 om du beställer före den 6 juni. Sedan går priset upp till $349, eller $389 med biljetten + NFL RedZone.

Handla