Het 16-jarige meisje is de stalker beu en maakt een einde aan haar leven in Agra; derde dergelijke dood sinds maart

0
30

Een 16-jarig meisje zou zaterdag in een dorp in Agra door zelfmoord zijn omgekomen nadat ze genoeg had van een stalker, aldus haar familie. De politie diende een First Information Report (FIR) in op basis van een klacht van de broer van het meisje.

De klager beweerde dat het gezin eerder in een dorp in Firozabad woonde. De stalker volgde haar en hield haar met geweld tegen terwijl ze op weg was naar school, beweerde de broer. Ze ging niet meer naar school en het gezin verhuisde een paar maanden geleden naar Agra, maar de man ontdekte hun nieuwe adres en begon haar weer te volgen, volgens de FIR.

De broer beweerde dat ze een klacht tegen de man hadden ingediend bij het lokale politiebureau in Firozabad, maar dat er geen actie werd ondernomen, waardoor het gezin gedwongen werd naar Agra te verhuizen.

Lees ook | Uttar Pradesh krijgt weer dienst als DGP – voor de derde keer op rij

“We hebben de man uit Firozabad gearresteerd op beschuldiging van medeplichtigheid aan zelfmoord. Hij is naar de gevangenis gestuurd terwijl het lichaam na een autopsie-onderzoek aan de familie werd overgedragen”, zei assistent-commissaris van politie (Etmadpur) Ravi Kumar Gupta.

Een paar maanden geleden zou een leerling van klas 7 in hetzelfde politiebureau zelfmoord hebben gepleegd nadat de vader van haar vriendin haar herhaaldelijk had misbruikt. De vriend van het meisje was op de hoogte van haar problemen en ze vertelde de zaak aan haar familieleden. Ze dienden een klacht in bij de politie, waarna de man werd gearresteerd en naar de gevangenis werd gestuurd.

Lees ook

Brug over Ganga 'stort in', zegt Bihar geplande sloop

Vrouw meegenomen om 'Kerala Story' te zien door BJP's Pragya Thakur ' weglopen' met ma…

Na 'schakingsbod' vroegen posters aan moslimhandelaars om winkels te sluiten een…

Odisha trein tragedie Live Updates: CBI begint onderzoek naar Balasore trein een ..

Bij een ander incident zou in maart een 17-jarige leerling uit klas 11 door zelfmoord zijn omgekomen in haar huis in Agra. Een stalker zou hebben gedreigd haar te vermoorden als ze niet met hem zou trouwen. De politie zei dat ze hem later hebben gearresteerd.