Få Samsungs legendariska “Beans” hörlurar för $55,99 ($94 rabatt)

0
51
Samsung

Njut av det kristallklara ljudet från Samsung Galaxy Buds Live utan den höga prislappen. Detta par äkta trådlösa Bluetooth-knappar är Geek Squad Certified Refurbished och rabatterade ner till $55,99 ($94 rabatt) under en begränsad tid.

Samsung Galaxy Buds Live är den tredje versionen av företagets första hörlurar. De lanserades först i augusti 2020, drygt ett år efter att Galaxy Buds släpptes, och var de första i Galaxy Buds-serien att erbjuda aktiv brusreducering. Omdesignen från den traditionella öronsnäckan tillgodoses användare som kämpade för att behålla originalmodellen på plats.

Dessa renoverade knoppar har certifierats av Best Buy’s Geek Squad för att garantera samma högkvalitativa lyssningsupplevelse som du skulle få med ett helt nytt par. Endast med dessa knoppar sparar du 63% på försäljningspriset. Samsungs njurformade öronsnäckor har 12 mm högtalare och levererar förbättrad bas trots sin lilla storlek. Gå vilse i din favoritspellista med kompisens sex timmars batteritid, ladda sedan med det medföljande fodralet och återgå till dagens soundtrack när de är redo att börja igen.

Samsung Galaxy Buds Live | 55,99 $ (94 $ rabatt) | Samsung

Samsungs Galaxy Buds Live erbjuder en äkta trådlös upplevelse med fylligt ljud obehindrat av externa ljud, tack vare aktiv brusreducering. Dränk ut världen och gå vilse i din musik med en knapptryckning eller släpp in lite ljud för att säkerställa att du inte missar livekonversationer eller viktiga pendlarmeddelanden. Du kan också ha dina egna oavbrutna, handsfree-samtal med den inbyggda brusreducerande mikrofonen.

Ta tag i dessa Greek Squad Certified Refurbished Samsung Galaxy Buds Live idag och spara upp till 63 %, vilket ger finalen pris ner till bara $55,99 ($94 rabatt).

Samsung Geek Squad Certified Refurbished Galaxy Buds Live

Best Buys Geek Squad-certifierade Renoverade Samsung Galaxy Buds Live är så gott som nya och levererar kristallklart ljud till ett kraftigt rabatterat pris.

Bläddra

LÄS NÄSTA

  • › Vad är nytt i macOS 14 Sonoma?
  • › Vilka bärbara datorer har mekaniska tangentbord?
  • › Vad är nytt i iOS 17 och iPadOS 17?
  • › Så här stoppar du din PS4 från att överhettas
  • › Varför har vi inte 1440p-TV?
  • › Du kan äntligen dela AirTags med andra