En 16 år gammel jente, lei av stalker, avslutter livet i Agra; tredje slikt dødsfall siden mars

0
48

En 16 år gammel jente døde angivelig av selvmord i en landsby i Agra lørdag etter å ha blitt lei av en stalker, ifølge familien hennes. Politiet leverte en First Information Report (FIR) basert på en klage fra jentas bror.

Klageren hevdet at familien tidligere bodde i en landsby i Firozabad. Stalkeren pleide å følge henne og tvangsstanse henne mens hun var på vei til skolen, påsto broren. Hun sluttet å gå på skolen, og familien flyttet til Agra for noen måneder siden, men mannen fant ut den nye adressen deres og begynte å følge henne igjen, ifølge FIR.

Broren hevdet at de hadde sendt inn en klage mot mannen ved områdets politistasjon i Firozabad, men ingen tiltak ble iverksatt, noe som tvang familien til å flytte til Agra.

Les også | Uttar Pradesh får DGP igjen – for tredje gang på rad

“Vi har arrestert mannen fra Firozabad anklaget for å ha tilskyndet selvmord. Han har blitt sendt til fengsel mens liket ble overlevert til familien etter en obduksjonsundersøkelse, sier assisterende politikommisær (Etmadpur) Ravi Kumar Gupta.

For noen måneder siden døde angivelig en elev i klasse 7 i samme politistasjonsjurisdiksjon selvmord etter at vennens far forulempet henne gjentatte ganger. Jentas venninne var klar over problemet hennes, og hun informerte familiemedlemmene om saken. De sendte inn en politiklage, hvoretter mannen ble arrestert og sendt til fengsel.

Les også

Broen over Ganga 'kollapser', sier Bihar planlagt riving

Etter 2 uttalelser mot ham, trekker mindreårig tilbake siktelsen mot WFI-sjefen…

Odisha-togtragedie Live-oppdateringer: CBI starter etterforskning av Balasore-tog a…

Syklon vil utvikle seg i Arabiahavet i morgen, monsunstart over Kerala til ..

I en annen hendelse døde angivelig en 17 år gammel klasse 11-elev av selvmord i huset hennes i Agra i mars. En stalker skal ha truet med å drepe henne hvis hun ikke giftet seg med ham. Politiet sa at de arresterte ham senere.