Een bewaker ‘vermist’ na de sloop van de Bihar-brug, zegt de cirkelofficier

0
49

Nadat een 200 meter lang stuk van een in aanbouw zijnde brug over de Ganges in Bihar zondag instortte, zeiden de autoriteiten maandag dat één persoon die als bewaker op de bouwplaats werkte, als vermist is opgegeven.< /p>

“Hij was bewaker bij de SP Single Company. We zijn sinds gisteravond naar hem op zoek. SDRF- en NDRF-teams zijn ook betrokken bij de zoekactie. We hebben het lichaam niet kunnen traceren. We doen ons best om het lichaam zo snel mogelijk te bergen,” Parbatta Circle Officer Chandan Kumar werd geciteerd door persbureau ANI.

Cirkelofficier Kumar voegde eraan toe dat de fiets van de vermiste persoon nog steeds geparkeerd staat bij de pilaar waar hij gisteren stond.

Ondertussen zei Bihar Chief Minister Nitish Kumar Monday dat de genoemde brug vorig jaar ook was ingestort . “Ik heb ambtenaren opgedragen streng op te treden. Het wordt niet correct geconstrueerd, daarom stort het keer op keer in. De afdeling gaat ernaar kijken en er wordt actie ondernomen,” vertelde hij verslaggevers.

De regering van Bihar maakte zondag duidelijk dat de Aguwani-Sultanganj-brug in Bhagalpur opzettelijk was gesloopt en dat er geen slachtoffers waren gevallen als gevolg van de verwoesting. “Er is besloten dat we geen enkel risico mogen nemen en wachten op een eindrapport. Dus gingen we door met het neerhalen van delen van de brug. Het was een onderdeel van zo'n preventieve oefening,” Dat zei de extra hoofdsecretaris van de afdeling Wegenbouw, Pratyay Amrit, in een persconferentie met Bihar plaatsvervangend hoofdminister Tejashwi Yadav.

Lees ook

Brug over Ganga 'stort in', zegt Bihar geplande sloop< /figuur>Odisha trein tragedie Live Updates: CBI begint onderzoek naar Balasore trein en…

Moesson Kerala zal verder worden uitgesteld, cycloon ontwikkelt zich vandaag: IMD

Na 2 verklaringen tegen hem trekt minderjarige de aanklacht tegen WFI-chef…

De 3,1 kilometer lange brug, gebouwd door SP Singla Constructions Private Limited voor een bedrag van Rs 1.710 crore, was ook ingestort op 30 april vorig jaar, wat aanleiding gaf tot zorgen over de constructie ervan.

(Met invoer van PTI, ANI)