Delhi Konfidentiellt: Lokalt till globalt och tillbaka

0
45

Satish Poonia, som har ersatts av CP Joshi som BJP:s enhetspresident i Rajasthan, verkar ha ett hektiskt schema. Mot slutet av maj var Poonia i Australien, där han interagerade med NRI:er och träffade lagstiftare från det landet för att prata om premiärminister Narendra Modis prestationer och rapportkort om god förvaltning. Den här veckan kommer han att vara i Tadzjikistan för att delta i sammankallningsceremonin vid Avicenna Tajik State Medical University, i landets huvudstad Dushanbe. Han kommer att följa upp det med en “diskussion och möte med NRIs”, twittrade Poonia. Medan hans reseschema har gjort många partiledare i Delhi roade, sedan BJP:s förberedelser för Rajasthan-församlingens val pågår, hävdar ledare nära Poonia att han alltid har varit närvarande i sin valkrets och staten, närhelst partiet ville att han skulle göra det.

Shuttle For Space

Läs även

Delhi Confidential: Flygvapnets bästa föreläsning tillbaka efter tre års uppehåll

Delhi Konfidentiellt: Senior BJP-ledare Shahnawaz Hussain har ett klagomål över…

Delhi Confidential: Healing Touch

Delhi Confidential: En ovanlig syn när Piyush Goyal inviger nationella…

Valkommissionen för Indiens högkvarter – Nirvachan Sadan på Ashoka Road – genomgår renoveringar, vilket tjänstemän säger är välbehövligt. Med tre-medlemskommissionen, vice valkommissionärer och andra tjänstemän som arbetar utanför byggnaden har det blivit trångt med åren. Detta har tvingat ECI att ta lite kontorsutrymme i den renoverade Jeevan Tara-byggnaden i närheten, samt bygga ett nytt campus i Dwarka, som är under uppbyggnad.

© The Indian Express (P) Ltd