Delhi konfidensielt: Lokalt til globalt og tilbake

0
34

Satish Poonia, som har blitt erstattet av CP Joshi som president i BJPs Rajasthan-enhet, ser ut til å ha en hektisk timeplan. Mot slutten av mai var Poonia i Australia, hvor han samhandlet med NRI-er og møtte lovgivere fra det landet for å snakke om statsminister Narendra Modis prestasjoner og rapport om god styring. Denne uken vil han være i Tadsjikistan for å delta på innkallingsseremonien ved Avicenna Tajik State Medical University, i landets hovedstad, Dushanbe. Han vil følge det opp med en «diskusjon og møte med NRI-er», tvitret Poonia. Mens reiseplanen hans har gjort mange partiledere i Delhi underholdt, siden BJPs forberedelser til Rajasthan-forsamlingens meningsmålinger er i gang, hevder ledere nær Poonia at han alltid har vært til stede i valgkretsen sin, og staten, når partiet ønsket at han skulle.

Shuttle For Space

Les også

Delhi Confidential: Luftforsvarets toppforelesning tilbake etter tre års pause

Delhi Konfidensielt: Senior BJP-leder Shahnawaz Hussain har en klage på…

Delhi Confidential: Healing Touch

Delhi Confidential: Et uvanlig syn når Piyush Goyal innvier nasjonal…

Valgkommisjonen til Indias hovedkvarter – Nirvachan Sadan på Ashoka Road – er under oppussing, som tjenestemenn sier er sårt tiltrengt. Med tre-medlemskommisjonen, visevalgkommissærer og andre tjenestemenn som jobber ut av bygningen, har det blitt trangt med årene. Dette har tvunget ECI til å ta litt kontorplass i den oppussede Jeevan Tara-bygningen i nærheten, samt bygge et nytt campus i Dwarka, som er under bygging.

© The Indian Express (P) Ltd