Delhi Confidential: lokaal naar wereldwijd en terug

0
32

Satish Poonia, die is vervangen door CP Joshi als voorzitter van de BJP-eenheid in Rajasthan, lijkt een hectisch schema te hebben. Eind mei was Poonia in Australië, waar hij contact had met NRI's en wetgevers uit dat land ontmoette om te praten over de prestaties van premier Narendra Modi en het rapport over goed bestuur. Deze week zal hij in Tadzjikistan zijn om de convocatieceremonie bij te wonen aan de Avicenna Tajik State Medical University, in de hoofdstad van het land, Dushanbe. Hij zal het opvolgen met een “discussie en ontmoeting met NRI's”, tweette Poonia. Terwijl zijn reisschema veel partijleiders in Delhi geamuseerd heeft gemaakt, beweren leiders in de buurt van Poonia dat hij altijd aanwezig is geweest in zijn kiesdistrict en de staat, wanneer de partij wilde dat hij dat deed.

Shuttle For Space

Lees ook

Delhi Confidential: toplezing van de luchtmacht terug na een onderbreking van drie jaar

Delhi Vertrouwelijk: Senior BJP-leider Shahnawaz Hussain heeft een klacht over een… resize=450,250″ />

Delhi Confidential: Healing Touch

Delhi Confidential: een ongewoon gezicht als Piyush Goyal de nationale…

De verkiezingscommissie van Het hoofdkwartier van India – Nirvachan Sadan aan Ashoka Road – ondergaat renovaties, die volgens ambtenaren hard nodig zijn. Met de driekoppige Commissie, plaatsvervangende verkiezingscommissarissen en andere functionarissen die vanuit het gebouw werken, is het in de loop der jaren krap geworden. Dit heeft het ECI gedwongen om wat kantoorruimte in te nemen in het gerenoveerde Jeevan Tara-gebouw in de buurt, en om een ​​nieuwe campus te bouwen in Dwarka, dat in aanbouw is.

© The Indian Express (P) Ltd