Blir du mer produktiv att bädda sängen?

0
36
Prostock-studio/Shutterstock.com

Vissa dagar drar dina fötter bara, och du kan inte verka få något gjort oavsett hur mycket du försöker. Men finns det ett enkelt tillägg till din morgonrutin som kan hjälpa dig?

Enligt undersökningar kan det göra dig mer produktiv om du bäddar på morgonen under dagen.

RELATERATMormor hade rätt: 5 enkla sovrumsrutiner som du bör anamma

Bästa madrassmärket genomfört en undersökning med över 1 000 personer. Hälften av deltagarna bäddade på morgonen och den andra hälften gjorde det inte. Av personerna som bäddade sina sängar kände sig 82 % mer produktiva under dagen, och 92 % av dem skulle rekommendera att bädda sängen till andra. När de tillfrågades om de känner en känsla av prestation i slutet av dagen, instämde 74 % av sängbäddarna att de gjorde det medan endast 50 % av de som inte var sängbäddar kände sig duktiga.

Nu finns det några saker att behålla. i åtanke. För det första är detta en undersökning som ber människor att analysera sina känslor. Inga forskare studerade deltagarnas beteende. För det andra kan man argumentera för att de som bäddar på morgonen skulle kunna vara mer organiserade och kanske vara mer produktiva naturligt. Det är precis därför de bäddar sin säng.

Så, kan du bli mer produktiv när du bäddar på morgonen? Kanske, och folk som gör det verkar tro att det hjälper. Det är en liten investering som verkligen kan löna sig, så varför inte lägga till den i din morgonrutin?