16-årig flicka, trött på stalker, slutar livet i Agra; tredje dödsfallet sedan mars

0
47

En 16-årig flicka ska ha dött av självmord i en by i Agra på lördagen efter att ha tröttnat på en stalker, enligt hennes familj. Polisen lämnade in en First Information Report (FIR) baserad på ett klagomål från flickans bror.

Klaganden hävdade att familjen tidigare bodde i en by i Firozabad. Förföljaren brukade följa efter henne och tvångsstoppa henne medan hon var på väg till skolan, hävdade brodern. Hon slutade gå i skolan och familjen flyttade till Agra för några månader sedan, men mannen kom på sin nya adress och började följa henne igen, enligt FIR.

Brodern hävdade att de hade lämnat in ett klagomål mot mannen vid områdets polisstation i Firozabad, men inga åtgärder vidtogs, vilket tvingade familjen att flytta till Agra.

Läs också | Uttar Pradesh får tjänstgöra i DGP igen – för tredje gången i rad

“Vi har arresterat mannen från Firozabad anklagad för försök till självmord. Han har skickats till fängelse medan kroppen överlämnades till familjen efter en obduktion”, säger biträdande poliskommissarie (Etmadpur) Ravi Kumar Gupta.

För några månader sedan ska en elev i klass 7 i samma polisstationsjurisdiktion ha dött självmord efter att hennes väns pappa angripit henne upprepade gånger. Flickans vän var medveten om hennes problem och hon informerade sina familjemedlemmar om saken. De lämnade in en polisanmälan, varefter mannen greps och skickades till fängelse.

Läs även

Bron över Ganga “kollapsar”, säger Bihar planerad rivning

Efter två uttalanden mot honom drar minderårig tillbaka anklagelserna mot WFI-chefen…

Odisha tågtragedi Liveuppdateringar: CBI påbörjar undersökning av Balasore tåg a…

Cyklon utvecklas i Arabiska havet i morgon, monsunen börjar över Kerala till ..

I en annan incident ska en 17-årig klass 11-elev ha dött av självmord i sitt hus i Agra i mars. En stalker ska ha hotat att döda henne om hon inte gifte sig med honom. Polisen sa att de grep honom senare.