Yogi Adityanath houdt 'Tiffin Par Charcha': 'BJP moet een nieuwe identiteit creëren, anders dan anderen… het is geen clubfeest of gerund door een persoon'

0
35

Kickstart van het eerste 'Tiffin Par Charcha'-evenement, georganiseerd door de Uttar Pradesh-eenheid van de BJP als onderdeel van de maandlange kiezerscampagne – Mahasampark Abhiyan – Chief Minister Yogi Adityanath op zondag vertelde BJP-arbeiders en -leiders in Gorakhpur om helpen bij het vormen van een “nieuwe identiteit” van de partij die verschilt van andere “kasteïstische en dynastieke” partijen, eraan toevoegend dat het noch een “clubfeest” was, noch een feest geleid door “één persoon”.

“BJP ko anya paramparagat rajneetik dalon ko jo parivarwadi party hain, jatiwadi maansikta ke saath karya karne wali party hain unse alag hatt kar ke apni ek nayi pehchaan banani hai aur pehchaan yeh banani hai ki nahi BJP club party nahi, parivarwadi party nahi, jatiwadi party nahi, kisi ek vyakti ke dwara sanchalit party nahi. BJP aam janmanas aur karyakartaon ki party hai. (Anders dan andere traditionele politieke partijen die dynastiek zijn en een kasteïstische mentaliteit hebben, moet de BJP een nieuwe identiteit voor zichzelf creëren. Een identiteit dat de BJP geen clubpartij is, het is geen dynastieke partij, geen kasteïstische partij, en het is wordt niet gerund door één persoon. BJP is een partij van gewone mensen en haar arbeiders), “vertelde Adityanath een groep van 328 senior partijmedewerkers en leiders tijdens het evenement dat werd gehouden in de zetel van de Gorakhpur Urban Assembly.

De “Tiffin Par Charcha” – vertaalt zich ruwweg in “discussie tijdens een maaltijd” — zal worden gehouden in alle 403 Assembly-segmenten van de staat. De eerste van de verschillende evenementen zou zaterdag in Agra worden gehouden. Maar de partij annuleerde het Agra-evenement, dat zou worden toegesproken door de nationale president van de BJP, JP Nadda, in de nasleep van de Odisha-treintragedie.

In de “Tiffin Par Charcha”, gepland in de lijn van Prime Tijdens de beroemde 'Chai Pe Charcha'-evenementen van minister Narendra Modi die werden georganiseerd in de aanloop naar de Lok Sabha-verkiezingen van 2014, wordt BJP-leiders en arbeiders verteld om hun eigen eten mee te nemen in hun tiffin-boxen en tijdens de lunch te praten over partijstrategie.

p>

Zondag zag men CM Adityanath en andere leiders, die het evenement bijwoonden, lunchen uit hun tiffin-boxen.

Adityanath prees premier Modi tijdens de bijeenkomst en zei: “BJP met inspiratie van Prime Minister Modi bereikt vandaag nieuwe hoogten en staat bekend als de grootste partij ter wereld.” Hij zei dat BJP toegewijd was aan de idealen en waarden van India en dat het de grote persoonlijkheden van het land eert.

Adityanath prees de negen jaar van Modi-regering in het centrum en zei dat de grenzen zijn beveiligd en dat niemand het Indiase grondgebied durft binnen te gaan en land te bezetten. “De hele wereld weet dat India onder leiding van premier Modi heeft geleerd zijn zelfrespect en eer te beschermen”, zei Adityanath.

Advertentie

Adityanath beweerde dat de interne veiligheidssituatie van het land slecht was voordat Modi premier werd in 2014 en zei: “Er was extremisme in Kasjmir, separatisme in de noordoostelijke staat. Het naxalisme was op zijn hoogtepunt in meer dan 12-15 staten. Dankzij de intrekking van artikel 370 heerst er tegenwoordig een sfeer van vrede, harmonie en ontwikkeling in Kasjmir. Bij de panchayat-verkiezingen die daar werden gehouden, namen mensen massaal deel en kreeg de BJP enorme steun… Deze verandering in Jammu & Kasjmir is ontstaan ​​door ontwikkeling in de afgelopen negen jaar… Naxalisme is bijna geëindigd in het land, behalve in een of twee staten.”

“Momenteel is er een BJP-regering in de noordoostelijke staten Arunachal Pradesh, Tripura, Manipur en Assam. Ook in Nagaland en Meghalaya draait de regering met de medewerking van de BJP,” zei hij.

Verklarend dat Gorakhpur getuige is geweest van een snelle ontwikkeling van de infrastructuur, vroeg hij partijmedewerkers om de prestaties bekend te maken onder de mensen tijdens de Mahaampark Abhiyan.

Advertentie

Na het evenement tweette Adityanath: “De ontmoeting was buitengewoon succesvol en positief.”

Lees ook

Terwijl de BJP protesteert, zegt Siddaramaiah dat hij zal praten over een totaal verbod op co. ..

BJP's outreach in Mali voor Rajasthan peilingen boemerangs als afwezig Gehlot h…

UP BJP MP geboekt voor 'mishandeling' politie: Oude RSS-naam, in goede boeken van …

Gezamenlijke Oppn-bijeenkomst: te midden van datumproblemen, zegt Nitish dat partijen hun…

Het Mahasampark Abhiyan van een maand wordt georganiseerd door de BJP ter gelegenheid van de negen jaar van de Modi-regering in het midden. De campagne is ook bedoeld om kiezers te bereiken in de aanloop naar de Lok Sabha-verkiezingen volgend jaar.

© The Indian Express (P) Ltd