Worstelaars organiseren binnenkort mahapanchayat: Bajrang Punia

0
42

Op zoek naar eenheid van verschillende outfits – dieonlangs afzonderlijke mahapanchayats hebben gehouden – kondigde de Olympische medaille-winnende grappler Bajrang Punia aan dat zij (protesterende worstelaars) een mahapanchayat zullen uitroepen en de datum zal binnen de komende 3 jaar bekend worden gemaakt. -4 dagen. Hij sprak een mahapanchayat toe – die 'Sarv Samaj Samarthan Panchayat' heette – georganiseerd ter ondersteuning van de protesterende worstelaars in het dorp Mundlana in het Sonipat-district van Haryana. Het evenement werd ook bijgewoond door voormalig gouverneur van Jammu en Kasjmir, Satya Pal Malik, boerenleider Gurnam Singh Chaduni, Bhim legerchef Chandrashekhar Azad, RLD-leider Jayant Chaudhary, onder anderen.

Punia verzocht ook de belangrijkste sprekers op het evenement om geen besluit bekend te maken.

Verwijzend naar hun eerdere plannen om hun medailles onder te dompelen in de rivier de Ganges, zei Punia: “Deze hebben onze worstelaarszussen en -dochters gebroken achtergelaten. We houden één mahapanchayat en bellen daarvoor. Wij bepalen de locatie. We willen iedereen samenbrengen voor die panchayat, we willen niet dat we verdeeld zijn.”

Hij zei dat hun strijd niet voor een bepaalde kaste was, maar voor eer en respect. “Als we verdeeld blijven, kunnen we niet winnen.”

De worstelaars eisen actie tegen de chef van de Wrestling Federation of India (WFI) en BJP-parlementslid Brij Bhushan Sharan Singh. laatste van seksuele intimidatie en criminele intimidatie.

Malik haalde uit naar de centrale regering vanwege haar manier van omgaan met de worstelaars. eisen, terwijl hij er bij de mensen op aandrong de regering weg te gooien bij de volgende Lok Sabha-verkiezingen.

Dit was de derde mahapanchayat in Haryana en UP binnen vier dagen.

Advertentie Mening | Toen de natie zijn worstelende helden verloor

In deze serie werd de eerste mahapanchayat gehouden in het Muzaffarnagar-district van UP op 1 juni, gevolgd door nog een dergelijk evenement in Kurukshetra van Haryana op 3 juni. door Rashtriya Lok Dal (RLD) chef Jayant Chaudhary en Bhim legerchef Chandrashekhar Azad. Ze steunden allemaal de worstelaars.

Malik zei: “Brij Bhushan zal worden verwijderd (uit zijn functie) en de regering – die hem steunt – zal ook worden verwijderd in 2024 (peilingen), 100 %.”

Lees ook

Brug over Ganga 'stort in', zegt Bihar geplande sloop

Na 2 verklaringen tegen hem trekt minderjarige de aanklacht tegen WFI-chef in…

Odisha train tragedie Live Updates: CBI begint onderzoek naar Balasore…

Dag nadat zijn hulpsheriff had aangekondigd dat de brug zou instorten, geeft Nitish de schuld aan 'arme …

Tijdens de boeren’ agitatie tegen drie controversiële centrale landbouwwetten – die nu worden ingetrokken – aan de grenzen van Delhi, had Malik zich uitgesproken tegen de door de BJP geleide centrale regering.

© The Indian Express (P) Ltd