Senter prøver å løse problemer med brytere, sier unionsminister Shobha Karandlaje

0
58

Unionens regjering prøver sitt beste for å løseproblemene med brytere og avslutte protestene deres i New Delhi, sa Unionens statsminister for landbruk og bønders velferd Shobha Karandlaje lørdag, selv da kongressen leder M Veerappa Moily tok en grave i regjeringen på grunn av den påståtte “uhandlingen” mot Wrestling Federation of India-sjefen Brij Bhushan Sharan Singh, og sa at han ser ut til å væreganske verdifull i BJPs opplegg.. p>

Under et pressemøte i Udupi hevdet Karandlaje at protesten får internasjonal støtte som den er mot sentralregjeringen. bryternes protester må etterforskes og lovbryterne må straffes i henhold til loven, sa hun.

“Jeg snakker ikke til støtte for noen. Det pågår intern etterforskning og sportsminister er selv involvert i etterforskningen. Sportsavdelingen vil svare på eventuelle ytterligere spørsmål,” sa hun.

I mellomtiden sa Moily at den pågående etterforskningen mot WFI-sjefen er «frekvent partisk og partisk”.

«Landsloven er ganske klar på at det bør være nulltoleranse mot seksuell trakassering. Som forfatter av verdens beste og ideelle lov av POCSO… forstår jeg ikke hvordan de siktede, inkludert BJP-parlamentsmedlemmet, ikke ble arrestert selv etter registrering av en annen FIR, sa han i en uttalelse.

Les også

Broen over Ganga 'kollapser', Bihar sier planlagt riving'PM Modi' 039;s bil krasjer mens han ser i bakspeilet': Rahul Gandhi i USA

1000 arbeidere, tunge maskiner, 24×7: Restaurering på sporet, tog tøffer…

Odisha togtragedie Liveoppdateringer: Jernbaner bestiller landsdekkende sikkerhetskjøring…

“WFI-presidenten ser ut til å være ganske verdifull i BJPs ordning. Selv om det er bevist at ingen kan bli straffet uten behørig etterforskning og rettssak, men spørsmålet som er involvert er av høflighet som bør ha den høyeste standarden, sa Moily.