NEET RUG 2023: NTA geeft voorlopige antwoordsleutel uit; uitdagingsvenster geopend

0
36

NEET UG 2023: Het National Testing Agency (NTA) heeft het OMR-antwoordblad vrijgegeven voor de National Eligibility cum Entrance Test (NEET) UG 2023 en heeft de correctieperiode geactiveerd. Kandidaten kunnen bezwaar maken op de officiële NEET-website — neet.nta.nic.in. JEE Geavanceerd 2023 |

Controleer examenanalyse, resultaatdatum

Om het NEET UG 2022 OMR-blad te downloaden, moeten kandidaten inloggen door het aanvraagnummer en wachtwoord in te voeren dat beschikbaar is op de NEET-website – neet.nta.nic.in – en vervolgens klikken op 'NEET OMR-blad downloaden'. Vervolgens moeten kandidaten op het tabblad 'OMR-blad bekijken/uitdagen' klikken en de code van het vraagpapier op het antwoordblad verifiëren. Daarna kunnen kandidaten het OMR-blad downloaden en uitdagingen aandragen via hetzelfde venster.

Kandidaten hebben tijd tot 23:50 uur pm van 6 juni om uitdagingen aan te gaan tegen de gegeven voorlopige antwoordsleutel. De definitieve antwoordsleutel en de eindscorekaarten zullen binnenkort ook worden vrijgegeven op de officiële NEET UG-website.Lees ook

NIRF Ranking 2023 Live Updates: IIT Madras eerste overall , IISc Banga…

NIRF Rankings 2023 (algemene categorie): IIT-Madras, IISc top onderwijs i…

NIRF Best Colleges 2023: Miranda House op nummer 1 positie, 5 Delhi Univ…

NIRF Ranking 2023: IISc Bangalore, JNU in top 10 universiteiten in India

As volgens de door de NTA vrijgegeven gegevens verschenen in totaal 2087449 kandidaten voor het NEET UG 2023-examen, in 4097 verschillende centra in 499 steden in het hele land, waaronder 14 steden buiten India. © IE Online Media Services Pvt Ltd