Logitech MX Anywhere 3S Review: nog een geweldige Logitech-muis

0
55

Beoordeling: 8/10 ?

 • 1 – Werkt niet
 • 2 – Nauwelijks functioneel
 • 3 – Ontbreekt ernstig op de meeste gebieden
 • 4 – Functioneert, maar heeft tal van problemen
 • 5 – Prima maar laat veel te wensen over
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig en waard om te kopen
 • 8 – Fantastisch, bijna best-in-class
 • 9 – Best-in-class
 • 10 – Perfectie op het randje

Prijs: $80 Amazon Logitech

Jason Montoya/How-To Geek

De Logitech MX Anywhere 3S is niet het soort muis dat je probeert te imponeren met een gek ontwerp en een heleboel functies, maar als het op de basis aankomt, gaat Logitech verder dan dat. . Om nog maar te zwijgen van de Anywhere 3S die compact genoeg is om mee te reizen, en de batterij gaat meer dan een maand mee.

Dit is wat we leuk vinden

 • Zeer comfortabel
 • < li>Ultrasnel scrollen

 • Aanpasbare klikken en knoppen
 • Langdurige batterij
 • Eerlijke prijs

En wat we niet doen

 • Geen links-rechts scrollen 
 • Misschien te klein voor sommigen

De deskundige recensenten van How-To Geek gaan praktisch aan de slag met elk product dat we beoordelen. We hebben elk stuk hardware urenlang getest in de echte wereld en ze door benchmarks in ons lab laten lopen. We accepteren nooit betalingen om een ​​product aan te bevelen of te beoordelen en verzamelen nooit beoordelingen van andere mensen. Lees meer >>

Inhoudsopgave

Ontwerp: waar Logitech het beste in is
Koppelen: een snelle verbinding met maximaal Drie apparaten
De Anywhere 3S gebruiken: macOS op de proef stellen
Batterijduur: beter dan de rest
Logi Options+ gebruiken: desktopsoftware die u niet wilt missen
Moet u de Logitech MX kopen Anywhere 3S?

Ontwerp: waar Logitech het beste in is

Jason Montoya/How-To Geek

 • Afmetingen: 3,96 x 2,56 x 1,35 inch (100,584 x 65,024 x 34,29 mm)
 • Gewicht: < /b>0,095 kg (0,21 lbs)
 • Batterijduur: 70 dagen (volledig opladen), 3 uur voor één minuut snel opladen

De Logitech MX Anywhere 3S is de muis die je nodig hebt bij het optimaliseren van je workflow. De Anywhere 3S voegt zich bij de competitieve point-and-click-muizen en is compact en lichtgewicht, maar niets aan het chassis schreeuwt 'goedkoop'.

Siliconen vulling aan de linker- en rechterkant biedt comfortabele rustplekken voor je duim en pink, en er is zelfs genoeg ruimte aan de duimzijde voor twee aanpasbare knoppen. U kunt ook aangepaste toewijzingen maken voor de klikopdracht van het scrollwiel en de traditionele knop ervoor (boven de Logitech-naam). En over het scrollwiel gesproken, de Anywhere 3S is uitgerust met een stevige, metalen scroll die goed aanvoelt op de cijfers en minimale weerstand biedt.

GERELATEERDLogitech MX Master 3S Mouse Review: Gedempt Verfijningen

Een matzwart plastic is de hoofdbehuizing van de 3S en de linker- en rechterklik zijn naadloos geïntegreerd in het bovenste deel van het chassis. Daaronder vind je vier siliconen stoppers om te voorkomen dat de muis over harde oppervlakken glijdt (en deze oppervlakken opschraapt), samen met een invoerschakelknop (je kunt de 3S tegelijkertijd aan drie apparaten koppelen).

Wat de inhoud van de doos betreft, wordt de Anywhere 3S geleverd met de muis zelf, een USB-C naar USB-A oplaadkabel en een gebruikershandleiding.

Koppelen: een snelle verbinding met maximaal drie apparaten

Jason Montoya/How-To Geek

 • Connectiviteit : Bluetooth Low Energy
 • Compatibiliteit: Windows 10, 11 of later, macOS 11 of later, Linux, ChromeOS, iPadOS 14 of later, Android 9.0 of later

Zoals gezegd kan de Logitech Anywhere 3S tegelijkertijd met drie verschillende Bluetooth-ready apparaten worden verbonden. Tijdens het testen had ik de muis zelfs tegelijkertijd gekoppeld aan mijn MacBook Pro uit 2020, de MacBook Pro uit 2016 van mijn vriendin en mijn iPhone 12. Maar hoe zit het met het daadwerkelijke koppelingsproces? Makkelijker kan het niet.

Draai de 3S gewoon om en tik op de ingangskeuzeknop totdat je op de ingang bent beland die je wilt instellen. Houd vervolgens de keuzeknop ingedrukt totdat de witte LED-indicator snel begint te knipperen. Op dit punt zou u naar de Bluetooth-instellingen op uw hostapparaat moeten kunnen gaan om de muis aan te sluiten. Vervolgens hoeft u alleen maar op de ingangskeuzeschakelaar te tikken totdat u op de hardware bent beland die u met de 3S wilt bedienen.

De Anywhere 3S is ook compatibel met de Logi Bolt USB ontvanger (niet inbegrepen), wat goed is voor degenen onder ons die willen dat de 3S verbinding maakt met maximaal zes apparaten tegelijk.

Wat de signaalsterkte betreft, kon ik mijn flatgebouw uitlopen en een paar stappen over het trottoir lopen. Dit bracht me bijna 23 meter van mijn computer vandaan en mijn vriendin bevestigde dat het scrollen dat ik buiten aan het doen was, inderdaad werkte op mijn MacBook. Natuurlijk zal de Bluetooth-connectiviteit variëren op basis van het aantal oppervlakken en concurrerende frequenties tussen de 3S en uw hostapparaat.

De Anywhere 3S gebruiken: macOS plaatsen naar de test

Ik heb de Logitech Anywhere 3S getest met drie verschillende applicaties die ik altijd gebruik: Safari, Notes en GarageBand. Alle drie de programma's draaiden op een MacBook Pro uit 2020, met een directe Bluetooth-verbinding tussen de Anywhere 3S en de laptop.

Als het op surfen op het web aankomt, krijgt de Anywhere 3S de klus meer dan geklaard. Meestal merk ik dat ik een paar gevoeligheidsinstellingen aanpas voor elke muis die ik demonstreer, maar dit was de eerste keer dat ik niets aanpaste. Ik was helemaal tevreden met hoe snel de cursor door de verschillende geopende tabbladen bewoog, en de standaard klik met de rechtermuisknop gaf me alle extra knip-en-plak-opdrachten die ik normaal zou gebruiken.

Ik gebruik de Notes-app bijna dagelijks, en hoewel ik gewend ben aan het gevoel en de snelheid van het trackpad en toetsenbord van mijn MacBook wanneer ik het programma gebruik, heeft de integratie van de Anywhere 3S mijn ervaring met de app. Hetzelfde geldt voor GarageBand, wat een koninklijke pijn kan zijn om te gebruiken als je probeert op te nemen met niets anders dan je typische laptopcommando's. Het was zo leuk om de Anywhere 3S te kunnen gebruiken om alle verschillende tracks in één nummer te klikken, te slepen en aan te passen, een proces dat buitengewoon vervelend kan zijn wanneer het naar het trackpad wordt gedegradeerd.

Batterijduur: beter dan de rest

Jason Montoya/How-To Geek

De Anywhere 3S is tegenwoordig vergelijkbaar met veel draadloze muizen (althans voor zover het opladen via USB-C gaat), maar Logitech gaat nog een stap verder. Het bedrijf beweert dat je tot 70 dagen stroom krijgt na één keer opladen, met nog eens drie uur stroom voor slechts één minuut opladen.

Toen ik mijn demo-unit ontving, was de batterij van de muis al op 60%. Na slechts een minuut of twee opladen (ik had de USB-C naar USB-A-kabel aangesloten op een wisselstroomblok), steeg het batterijniveau tot 70%. Ik vermoed dat als ik de muis nog ongeveer 10 minuten aangesloten had gelaten, ik bijna volledig had kunnen opladen.

Snel opladen is een functie die volgens mij de meeste apparaten tegenwoordig zouden moeten hebben, met name accessoires die het verschil maken in een goed geoptimaliseerd werkstation. En dankzij die USB-C-poort profiteert de MX Anywhere 3S volledig van de batterijcapaciteit.

The Best Mice of 2023 Beste algehele muis Razer Pro Click Humanscale draadloze muis Koop bij Amazon Beste budgetmuis Logitech G203 bedrade Lightsync-muis Koop bij Amazon Beste gaming Muis Logitech G502 X plus Lightspeed Koop bij Amazon Beste draadloze muis Logitech MX Master 3S Koop bij Amazon Beste bedrade muis Razer Basilisk V3 Koop bij Amazon Beste ergonomische muis Logitech MX Vertical Koop bij Amazon Beste muis voor Mac Apple Magic Mouse 2 Koop bij Amazon

Logi Options+ gebruiken: desktopsoftware die u niet wilt missen

Volledige weergave in-/uitschakelenVolledig scherm sluitenBekijk in volledig scherm #1 van 3Vorige dia
Volgende dia Vorige dia
Volgende dia Vorige dia
Volgende dia

De Anywhere 3S kan ook worden toegevoegd aan de desktopsoftware van Logitech, Logi Options+. Kies op de downloadpagina Windows of macOS en start de app. Om de Anywhere 3S toe te voegen, kiest u een verbindingsmethode (u kunt een Logi Bolt USB-ontvanger of Bluetooth gebruiken) en zorgt u ervoor dat de muis is ingeschakeld. Zodra de Anywhere 3S is toegevoegd, heb je een groot aantal aanpassingsmogelijkheden tot je beschikking.

Als je de software start, zit je op de knop “Buttons 8221; scherm standaard. Vanaf hier kun je opdrachten en Smart Action-automatisering toewijzen aan de vier aanpasbare knoppen op de Anywhere 3S (ik tel een klik op het scrollwiel als een eigen knop). U kunt ook klikken op “Toepassing toevoegen” (rechterbovenhoek van het scherm) om zaken als een webbrowser en vergadersoftware toe te wijzen aan een van de aangepaste muisklikken.

Op het scherm “Richten en scrollen” scherm, kunt u de gevoeligheid en snelheid van het scrollwiel aanpassen. Er is hier ook een optie om horizontaal scrollen in of uit te schakelen met de twee naar links gerichte knoppen op de muis. Als je de Anywhere 3S aan meerdere apparaten hebt gekoppeld, kun je zien met welke hardware hij is verbonden door op de knop “Easy-Switch” knop.

Als u uw Anywhere 3S aan meer dan één computer hebt gekoppeld en de schermen naast elkaar staan, kunt u Logi Flow instellen (door op de optie “Flow” te klikken). Hierdoor kunt u tekst en bestanden tussen beide machines verplaatsen door simpelweg de cursor van het ene scherm naar het andere te verplaatsen. En voor alle probleemoplossing, samen met fabrieksresetopties en software-updates, gaat u naar de “Instellingen” menu.

Moet u de Logitech MX Anywhere 3S kopen?

De Logitech MX Anywhere 3S is geen muis die het aanwijzen en klikken opnieuw wil uitvinden, maar als het gaat om comfort, wendbaarheid en de mogelijkheid om het randapparaat aan maximaal drie apparaten te koppelen, is Logitech's nieuwste Master Series-muis krijgt twee duimen omhoog van mij!

Beoordeling: 8/10 ?

 • 1 – Werkt niet
 • 2 – Nauwelijks functioneel
 • 3 – Ontbreekt ernstig op de meeste gebieden
 • 4 – Functioneert, maar heeft tal van problemen
 • 5 – Prima maar laat veel te wensen over
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig en de moeite waard om te kopen
 • 8 – Fantastisch, nadert best-in-class
 • 9 – Best-in-class
 • 10 – Perfectie op het randje

Prijs: $80 strong> Amazon Logitech

Dit is wat we leuk vinden

 • Zeer comfortabel
 • Ultrasnel scrollen
 • Aanpasbare klikken en knoppen
 • < li>Langdurige batterij

 • Eerlijke prijs

En wat we niet doen

 • Geen links-rechts scrollen 
 • Misschien te klein voor sommigen

LEES VOLGENDE

 • › Wat is er nieuw in macOS 14 Sonoma?
 • › Hoe u kunt voorkomen dat uw PS4 oververhit raakt
 • › Wat is er nieuw in iOS 17 en iPadOS 17?
 • › Koop de legendarische ‘Beans’ Oordopjes voor $ 55,99 ($ ​​94 korting)
 • › Je kunt eindelijk AirTags delen met andere mensen
 • › Welke laptops hebben mechanische toetsenborden?