Logitech MX Anywhere 3S recension: Ännu en fantastisk Logitech-mus

0
57

Betyg: 8/10 ?

 • 1 – Fungerar inte
 • 2 – Knappt funktionell
 • 3 – Svår brist på de flesta områden
 • 4 – Fungerar, men har många problem
 • 5 – Bra men lämnar mycket att önska
 • 6 – Tillräckligt bra för att köpa på rea
 • 7 – Bra och värt att köpa
 • 8 – Fantastiskt, närmar sig bäst i klassen
 • 9 – Bäst i klassen
 • 10 – Borderline perfektion

Pris: $80 Amazon Logitech

Logitech MX Anywhere 3S är inte den typ av mus som försöker överraska dig med en galen design och en mängd funktioner, men när det kommer till att klara grunderna går Logitech utöver det vanliga . För att inte tala om Anywhere 3S är kompakt nog att resa med, och batteriet räcker i över en månad.

Här är vad vi gillar

 • Mycket bekvämt
 • < li>Ultrasnabb rullning

 • Anpassningsbara klick och knappar
 • Långvarigt batteri
 • Rättvist pris

Och vad vi inte gör

 • Ingen vänster-högerrullning 
 • Kan vara för liten för vissa

How-To Geeks expertgranskare går praktiskt in i varje produkt vi granskar. Vi testar varje hårdvara i timmar i den verkliga världen och kör dem genom riktmärken i vårt labb. Vi accepterar aldrig betalning för att rekommendera eller recensera en produkt och samlar aldrig ihop andras recensioner. Läs mer >>

Innehållsförteckning

Design: What Logitech Does Best
Pairing: A Quick Connection to Up to Tre enheter
Använda Anywhere 3S: Testa macOS
Batteritid: bättre än resten
Använda Logi Options+: Desktopprogramvara som du inte vill missa
Bör du köpa Logitech MX Anywhere 3S?

Design: What Logitech Does Best

Jason Montoya/How-To Geek

 • Mått: 3,96 x 2,56 x 1,35 tum (100,584 x 65,024 x 34,29 mm)
 • Vikt: < /b>0,095 kg (0,21 kg)
 • Batteritid: 70 dagar (full laddning), 3 timmar för en minuts snabbladdning

Logitech MX Anywhere 3S är musen du vill ha när du optimerar ditt arbetsflöde. Anywhere 3S ansluter sig till raden av konkurrenskraftiga peka-och-klicka-möss och är kompakt och lätt, men ingenting med chassit skriker “billigt”.”

Silikonstoppning på vänster och höger sida ger bekväma viloplatser för tummen och pinken, och det finns till och med tillräckligt med utrymme på tumsidan för två anpassningsbara knappar. Du kan också skapa anpassad mappning för rullningshjulets klickkommando och den traditionella knappen som finns framför det (ovanför Logitech-namnet). Och på tal om scrollhjulet, Anywhere 3S är utrustad med en robust, metallisk scroll som känns bra på siffrorna och ger minimalt motstånd.

RELATERATLogitech MX Master 3S Mouse Review: Dämpad Förfining

En mattsvart plast är huvudhöljet för 3S, och vänster- och högerklicken är sömlöst integrerade i den övre delen av chassit. Undertill hittar du fyra silikonproppar för att hålla musen från att glida runt på hårda ytor (och från att skrapa upp ytorna), tillsammans med en ingångsväxlingsknapp (du kan ha 3S ihopkopplad med tre enheter samtidigt).

När det gäller lådans innehåll kommer Anywhere 3S med själva musen, en USB-C till USB-A-laddningskabel och en användarmanual.

Parkoppling: En snabb anslutning till upp till tre enheter

Jason Montoya/How-To Geek

 • Anslutning : Bluetooth Low Energy
 • Kompatibilitet: Windows 10, 11 eller senare, macOS 11 eller senare, Linux, ChromeOS, iPadOS 14 eller senare, Android 9.0 eller senare

Som nämnts kan Logitech Anywhere 3S anslutas till tre olika Bluetooth-förberedda enheter samtidigt. Under hela testningen hade jag faktiskt musen kopplad till min 2020 MacBook Pro, min flickväns MacBook Pro 2016 och min iPhone 12, allt på samma gång. Men hur är det med själva parningsprocessen? Det kunde inte vara enklare.

Vänd bara på 3S och tryck på ingångsväljarknappen tills du har landat på ingången du vill ställa in. Tryck sedan och håll ned väljaren tills den vita LED-indikatorn börjar blinka snabbt. Vid det här laget bör du kunna gå in i Bluetooth-inställningarna på din värdenhet för att ansluta musen. Sedan är det bara att trycka på ingångsväljaren tills du har landat på hårdvaran du vill att 3S ska styra.

Anywhere 3S är också kompatibel med Logi Bolt USB mottagare (ingår ej), vilket är bra för oss som vill att 3S ska ansluta till upp till sex enheter samtidigt.

När det gäller signalstyrkan kunde jag gå utanför mitt hyreshus och nerför trottoaren några steg. Detta satte mig nära 75 fot från min dator, och min flickvän bekräftade att rullningen jag gjorde utanför verkligen fungerade på min MacBook. Naturligtvis kommer Bluetooth-anslutning att variera beroende på hur många ytor och konkurrerande frekvenser som finns mellan 3S och din värdenhet.

Använda Anywhere 3S: Putting macOS till testet

Jag testade Logitech Anywhere 3S med tre olika applikationer som jag använder hela tiden: Safari, Notes och GarageBand. Alla tre programmen kördes på en 2020 MacBook Pro, med en direkt Bluetooth-länk mellan Anywhere 3S och den bärbara datorn.

När det kommer till webbsurfning, får Anywhere 3S mer än jobbet gjort. Faktum är att jag vanligtvis kommer på mig själv med att justera några känslighetsinställningar för alla mus som jag demonstrerar, men det här var första gången jag inte justerade någonting. Jag var helt nöjd med hur snabbt markören flyttade runt de olika flikarna jag hade öppna, och standard högerklicka gav mig alla ytterligare kommandon i klipp-och-klistra-stil som jag normalt skulle använda.

Jag använder Notes-appen nästan dagligen, och även om jag är anpassad till känslan och hastigheten på min MacBooks styrplatta och tangentbord när jag använder programmet, stärkte inkorporeringen av Anywhere 3S bara min erfarenhet av app. Detsamma gäller GarageBand, som kan vara en kunglig smärta att använda när du försöker spela in med bara dina vanliga kommandon på din bärbara dator. Det var så trevligt att kunna använda Anywhere 3S för att klicka, dra och justera alla olika spår i en enda låt, en process som kan vara exceptionellt tråkig när den hänvisas till styrplattan.

Batteritid: bättre än resten

Jason Montoya/How-To Geek

Anywhere 3S liknar många trådlösa möss nuförtiden (åtminstone vad gäller USB-C-laddning), men Logitech skjuter på kuvertet lite längre. Företaget hävdar att du får upp till 70 dagars ström på en enda laddning, med ytterligare tre timmars juice för bara en minuts laddning.

När jag fick min demoenhet var musens batteri redan på 60 %. Efter bara en eller två minuters laddning (jag hade USB-C till USB-A-kabeln ansluten till en växelströmsbricka) steg batterinivån till 70 %. Jag gissar att om jag hade hållit musen inkopplad i ytterligare 10 minuter eller så, så kunde jag ha haft nästan full laddning.

Snabbladdning är en funktion som jag tror att de flesta enheter borde ha nuförtiden, speciellt tillbehör som gör hela skillnaden i en väloptimerad arbetsstation. Och tack vare den USB-C-porten drar MX Anywhere 3S full nytta av sina batteristyrkor.

The Best Mice of 2023 Best Mouse Overall Razer Pro Click Humanscale Wireless Mouse Köp på Amazon Bästa budgetmus Logitech G203 trådbunden Lightsync-mus Köp på Amazon Bästa spel Mus Logitech G502 X plus Lightspeed Köp på Amazon Bästa trådlösa musen Logitech MX Master 3S köp på Amazon Bästa trådbundna musen Razer Basilisk V3 köp på Amazon Bästa ergonomiska mus Logitech MX Vertical Köp på Amazon Bästa musen för Mac Apple Magic Mouse 2 Köp på Amazon

Använda Logi Options+: Desktopprogramvara som du inte vill missa

Växla visning i full storlek Avsluta helskärm Se i helskärm #1 av 3Föregående bild
Nästa bild Föregående bild
Nästa bild Föregående bild
Nästa bild

Anywhere 3S kan också läggas till i Logitechs datorprogramvara, Logi Options+. På nedladdningssidan, välj antingen Windows eller macOS, fortsätt sedan och starta appen. För att lägga till Anywhere 3S, välj en anslutningsmetod (du kan använda en Logi Bolt USB-mottagare eller Bluetooth) och se till att musen är påslagen. När Anywhere 3S har lagts till har du en mängd anpassningsalternativ till ditt förfogande.

När du startar programvaran kommer du att vara på “Knapparna’ 8221; skärmen som standard. Härifrån kan du mappa kommandon och Smart Action-automatiseringar till de fyra anpassningsbara knapparna på Anywhere 3S (jag räknar ett klick på rullningshjulet som sin egen knapp). Du kan också klicka på “Lägg till program” (det övre högra hörnet av skärmen) för att tilldela saker som webbläsare och konferensprogram till ett av musens anpassade klick.

På “Peka och rulla” skärmen kommer du att kunna justera känsligheten och hastigheten på rullhjulet. Det finns också ett alternativ här för att aktivera/inaktivera horisontell rullning med de två vänstervända knapparna på musen. Om du har Anywhere 3S kopplad till flera enheter kan du se vilken hårdvara den är ansluten till genom att klicka på “Easy-Switch” knapp.

Om du har din Anywhere 3S kopplad till mer än en dator, och skärmarna är sida vid sida, kan du ställa in Logi Flow (genom att klicka på alternativet “Flow”). Detta gör att du kan flytta text och filer mellan båda maskinerna genom att helt enkelt flytta markören från en skärm till nästa. Och för allt som rör felsökning, tillsammans med alternativ för fabriksåterställning och programuppdateringar, gå till “Inställningar” meny.

Ska du köpa Logitech MX Anywhere 3S?

Logitech MX Anywhere 3S är inte en mus som vill återuppfinna peka och klicka, men när det kommer till komfort, manövrerbarhet och möjligheten att länka kringutrustningen till upp till tre enheter, Logitechs senaste Master Series-mus får två tummar upp av mig!

Betyg: 8/10 ?

 • 1 – Fungerar inte
 • 2 – Knappt funktionell
 • 3 – Svår brist på de flesta områden
 • 4 – Fungerar, men har många problem
 • 5 – Bra men lämnar mycket att önska
 • 6 – Tillräckligt bra för att köpa på rea
 • 7 – Bra och värt att köpa
 • 8 – Fantastiskt, närmar sig bäst i klassen
 • 9 – Bäst i klassen
 • 10 – Borderline perfektion

Pris: 80 $ strong> Amazon Logitech

Här är vad vi gillar

 • Mycket bekväm
 • Ultrasnabb rullning
 • Anpassningsbara klick och knappar
 • < li>Långvarigt batteri

 • Riktigt pris

Och vad vi inte gör

 • Ingen vänster-höger-rullning 
 • Kan vara för liten för vissa

LÄS NÄSTA

 • › Vad är nytt i macOS 14 Sonoma?
 • › Så här stoppar du din PS4 från att överhettas
 • › Vad är nytt i iOS 17 och iPadOS 17?
 • › Skaffa Samsung’s legendariska ‘Beans’ Hörsnäckor för 55,99 USD (94 USD rabatt)
 • › Du kan äntligen dela AirTags med andra människor
 • › Vilka bärbara datorer har mekaniska tangentbord?