Home Dutch JAC Jharkhand 8e klas resultaten 2023 verklaard: controleer de stappen om de scorekaart te downloaden

JAC Jharkhand 8e klas resultaten 2023 verklaard: controleer de stappen om de scorekaart te downloaden

0

JAC Klasse 8-resultaten 2023: De Jharkhand Academic Council (JAC), Ranchi, heeft zaterdag de resultaten van het Klasse 8-examen bekendgemaakt. Schoolhoofden van studenten die voor het examen verschenen, kunnen hun resultaten bekijken op de officiële website — jacresults.com of jac.jharkhand.gov.in.

Lees ook | Hoofdstuk periodiek systeem verwijderd uit klasse 10 NCERT-wetenschapsboek in 'rationalisatie'-oefening

JAC klasse 8 resultaten 2023: hoe te controleren

Stap 1: bezoek de officiële website: jacresults.com of jac.jharkhand. gov.in

Stap 2: Klik op de resultaatlink op de website

< p>Stap 3: De schooldirecteuren moeten de inloggegevens zoals gebruikersnaam en wachtwoord invoeren

Stap 4: Bekijk en download de resultaten voor toekomstig gebruik

De examens werden op 13 april in tweeën afgenomen ploegen van 9.45 uur tot 13.00 uur en van 14.00 uur tot 17.15 uur. In de eerste ploeg moesten de leerlingen verschijnen voor Engels, Hindi en een van de taalvakken en in de tweede ploeg moesten ze verschijnen voor Wiskunde, Natuurwetenschappen en Sociale Wetenschappen.

Lees ook

NIRF Ranking 2023 Live Updates: IIT Madras wint eerste overall, IISc Banga…NIRF Rankings 2023 (algemene categorie): IIT-Madras, IISc top educatieve i…

NIRF Ranking 2023: IISc Bangalore, JNU in top 10 universiteiten in India

CUET PG 2023: examen begint; verplaatst naar 60 cursussen

De Academische Raad van Jharkhand heeft op 24 mei de resultaten van de Class 10 en Class 12 Science-streams bekendgemaakt en op 30 mei de Class 12-resultaten voor de Arts and Commerce-streams. Dit keer is het slagingspercentage voor klas 10 95,38 procent en het slagingspercentage voor klas 12 wetenschapsstroomstudenten is geregistreerd op 81,44 procent. Bovendien is het totale slagingspercentage in JAC Class 12 commerce 88,6%, terwijl het 95,9% is in kunst. Kashish Parveen is de Arts stream-topper terwijl Shrishti Kumari bovenaan de Commerce-stream staat.

© IE Online Media Services Pvt Ltd