Horoskop, 5 juni 2023: Kontrollera astrologiska förutsägelser för Skorpionen, Vågen, Lejonet, Väduren och andra tecken

0
55

Oxen, dagens måne är djupt gynnsam, vilket kommer att hjälpa dig i nästan alla satsningar. Kräftan, du brukar alltid göra berg av mullvadshögar.

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Det faktum att Merkurius och Venus löst utmanar ditt tecken borde vara positivt för dina planer och partnerskap, och fantastiska vinster utlovas till Ariens som trivs med utmaningar. Du måste hålla dig till det praktiska ansvaret, även om din första instinkt är att fly.

ÖXEN (21 april – 21 maj)

Dagens måne är djupt gynnsam, vilket kommer att hjälpa dig i nästan alla satsningar. Det finns dock en gyllene regel, och det är att vara så diplomatisk som du bara kan. Resplaner bör gå bra, och du har råd att skämma bort ditt hjärtas önskan i kärlek. Håll inte tillbaka!

GEMINI (22 maj – 21 juni)

Kontantplaner kräver lite extra granskning, även om det är goda nyheter på väg. Om du är engagerad på fastighetsmarknaden eller på annat sätt gör stora inhemska köp bör du vara på rätt väg. Men håll ett öga på ändrade förhållanden, annars kan du bli fångad.

CANCER (22 juni – 23 juli)

Du tenderar alltid att göra berg av mullvadshögar. Men ibland är det bra, för bara om du överdriver små händelser kommer du att trolla fram de stora ambitioner som är nödvändiga för ett verkligt uppfyllt liv. Lite fantasi kan räcka långt.

LEO (24 juli – 23 augusti)

De finansiella förhållandena ser fortfarande avgjort positiva ut och kommer att fortsätta att göra det ett tag till. Under tiden kommer det att göra dig bra att kontrollera praktiska detaljer och avslöja ineffektivitet. Romantiska planer tar en vändning till det bättre, och du kommer snart att upptäcka att du hade rätt när det gäller en viss person.

JUNGUN (24 augusti – 23 september)

Solen, Merkurius och Jupiter flyger nu genom ditt sjökort som en flock exotiska fåglar och avslöjar visdom, lycka och förändringstryck, även om det inte nödvändigtvis är i den ordningen. Släpp dig själv och undersök framtidsutsikter som en gång verkade bortom din räckhåll.

VÅGEN (24 september – 23 oktober)

Annons

Om du är förvirrad, det beror på att du försöker för mycket att förstå en värld som är helt irrationell! Gör dig själv en tjänst, luta dig tillbaka och låt dina drömmar föra dig till nya länder. Man vet aldrig – du kanske kommer på några helt briljanta idéer.

SKORPIOEN (24 okt. – 22 nov.)

Du är fortfarande benägen att hålla dina känslor för dig själv, precis som du kanske vill skryta och skryta om andra områden i ditt liv. Egentligen skulle det göra dig bra att visa upp dig lite, istället för att alltid vara så ödmjuk. Jag menar, om du inte blåser i din egen trumpet, kommer ingen annan att göra det!

SKYTTEN (23 nov. – 22 december)

En anmärkningsvärd rad planeter indikerar att karriärintressen blir viktigare, även om du kommer att ha svårt att kombinera befintliga inhemska åtaganden med nya arbetsuppgifter. Du måste uppmärksammas! Men varför inte?

STENBOCK (23 december – 20 januari)

Annons

Är du säker på att du vill acceptera det som är på erbjudande, eller vill du hålla ut till det bästa? Det kan finnas ett tredje alternativ, och om du är extremt långvarig kanske du faktiskt kan få din tårta och äta den. Ibland får man vad man förtjänar!

LÄS ÄVEN | 'Sengol' som ska installeras i det nya parlamentet: Spirans betydelse, som först gavs till Nehru

VATTUMANNEN (21 januari – 19 februari)

Du har några privata rädslor och hemliga bekymmer, som du bara är alltför medveten om. Dagens planeter lyfter fram din inre osäkerhet men ger dig chansen att övervinna din brist på självförtroende och lägga grunden för framtiden. Lite mod kommer väl till pass.

FISKAR (20 feb – 20 mars)

Läs även

Numerologiska förutsägelser – 5 till 11 juni 2023

>< img src="https://images.indianexpress.com/2023/05/Numerology-feature.jpg?resize=450,250" />

Numerologiska förutsägelser – 29 maj till 4 juni 2023

Horoskop idag den 29 april 2022: Vågen, Väduren, Fiskarna och andra tecken — c…

Horoskop idag, 28 april 2022: Vågen, Väduren, Fiskarna och andra tecken — c…

Partner verkar vara på triumferande humör. Det är inte viktigt om de har något att vara nöjda med eller inte. Din enda oro bör vara att lägga dina egna tvivel åt sidan och vara glad för dem. Du kanske bara upptäcker att de tar dig mer seriöst i framtiden.